filiz8363 Bende yarın 6+2 oluyorum sabah 10 da kalp atışı için randevum var 10 gün önce kan verdiğimde 735 di değerim ondan 1 gün önce 350 o yüzden doktorum tekrar beta istemedi şimdi gözükmez 10 gün sonra gel dedi. İnşallah yarın karından duyarım duymazsam bende alttan baktırcam
akdeniiss Kocak68 duyadabilirsin ama duymazsan da üzülme 7-8 de kesin duyarsın kendini strese sokma 🌸
Hasret72 İlk bebeği öğrenince vana kalbi atmıyor dediler😔 Daha sonra kanamam oldu düştü sandım . Somra hastaneye gidince kalp atışını duydum 🥺😥
NoName_ 35Deniz34_ ben geç gittim çünkü geç fark ettim 8haftalıktı ilk doktora gittiğimde ve kalp atışını duydum anlatılamazz bir duygu Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin🥹
Dolunay_dolunay 35Deniz34_ 7. Haftamda hem kesesini görmek hem de kalp sesini duymak için gittim o an çok heyecanlıydım duyacak mıyım iyi mi her şey yolunda mı insan o an arka arkaya 50 şey düşünüyor derken kalp sesini açtı doktor çok da hastaydım soğuk algınlığım vardı o dünyamın sesini duyduğum an gözümün kenarından yaş süzüldü ömrümün sonuna kadar hatırlayacağım anlardan biri 🐣💖
35Deniz34_ Bugün gittim duyamadık keseyi falan gördük 6+6 dedi doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi ☺️
gizem438 Doktora gittiğimde 6 hafta 4 günlükmüş karından ultrason ile kese çok net değildi, vajinal ultrason ile hem kese hem bebiş hem de kalp atışlarını duyduk ❤️ 4 Mm olarak ölçüldü. Ama bazen 7-8. Haftada da duymak mümkünmüş öyle söylediler
Nargissos 5984 beta ile öğrendim tahminen 5+4 dediler yarın kalp atışı icin gideceğiz, 7. Haftamız oluyor. Umarım duyabiliriz heyecanlıyım bu gece geçmiyor. 6. Haftada duydum diyenler oldukça doktora neden 10 gün bekletti diye kızıyorum 😊
Zambak-12 Nargissos ya ben de tam 5 haftalıkken öğrendim yarın doktora gidicem kan vericem bakalım betam kaç çıkacak kesem görünür mü bılmıyorum :)
Meltemanneolsun Nargissos beni de 7. Haftaya kadar bekletmisti canım hatta ilk 5. Haftada gittim keseyi görmüştüm bir sonraki randevuyu 9. Haftaya vermişti de ben 7+4 de yazdım dr ma çok uzun değil mi ben dayanamıyorum diye o da gel hadi bakalım demişti de duymuştum belki daha erken de duyabilirdim.
Meltemanneolsun Zambak-12 betan 1000 üzeri ise kese görünüyor canım haftaya göre değil de betaya göre gözükür
Meltemanneolsun Zambak-12 geç döllenme yoksa eğer 5. Haftada genelde görülüyor karından. İnşallah görürsün canım🥰🥰
Zambak-12 Meltemanneolsun merhaba bugün doktora gittim ilk muayene usg de tam göremedi bastırarak baktı ama alttan usg ile baktı 4mm kese dedi tam 5.hafta bugün normal mı sizce haftaya gel dedi ama yokmuş doktor 2 hafta sonra gel dedi 6 tip kan verdım idrar testleri verdim bazıları geç çıkar dedi normal mi sizce ?