Ecemom_ Ekincek 32+1 de 1775 gramdı bebeğim. Bana da az geldi ama doktorum normal bir sorun yok dedi. İnşallah bu haftadan sonra alı kilosunu yeterince
919293 Benim 31+6 da 1810 gr 32+6 da 2498 gr dedi yarın tekrar kontrolüm var 33+6 oluyorum bakalım doğrumu kilosu arttımı ben inanamıyorum yârın görecem yanlışta olabiliyor ölçümler
Ecemom_ 919293 ekstra birşey yaptınız mı kilo almadı için. Neler yediniz ben her gün kaşar badem süt yumurta kefir muz vs yiyorum ama bebeğim az kilo alıyor
Ekincek Normal değerler sınırında korkacak bir durum yok dedi ama kafama taktım bir dahaki kontrolle kıyaslama yapacağım inşallah benim ki de normal çıkar
Ekincek İnşallah bebeğe kilo aldıracak şeylerle beslenip yedikten sonra sol tarafıma yatıyorum bu şekilde besleniyormuş
Gkvcbj Ben 29+4 gitmişdim ultrasonda 28+4 uyqundu bebek 1 hafta geride 1.300 demişdi kilosun sizce normalmi?
Anonim111 Gkvcbj benim de 29+5’te 1320 gramdı. Karın çevresi 1 hafta geride göründü. Sizin tüm ölçümler mi geride yoksa karın çevresi mi?