Ozlemdiyebiri Selamm, doğum cantasi için emzirme sutyeni gerekli mi sizce?? İki tane emzirme atleti aldım ama bir tanesi bayaa büyük oldu hijyen nedeniyle iade olmuyor 🥲 sütyen gerekir mi hastane çantası için deneyimliler oneri bekliyorum.
AnayimBenAna_ Ozlemdiyebiri bir emzirme atlet koy ikide normal atlet bence sütyen bana kullanışsız gelmişti
pnar-06 Ozlemdiyebiri ilk doğumda almamıştım ve çok zorlanmıştım normal südyenle bunda alıcam emzirme südyeni atlet kullanmıyorum südyen alıcam o yüzden
Fatmadmr37 Ozlemdiyebiri sutyen almıştım ama ben memnun kalamadım hiç sevemedim onu. Onun yerine atlet çok aldım dagi markasından çok da memnun kaldım. Şimdi ikinci gebeligim yine atlet tercih edicem.
Ozlemdiyebiri Fatmadmr37 bende bir tane dagiden aldim baya güzel bide Pierre Cardin den aliyim dedim ten rengi ama çok büyük geldi ya göğüs kısmı halbuki ikisi de ayni beden aldim
Mmirel Ozlemdiyebiri hastanede emzirme atleti daha kullanışlı olur ama normal hayatında atlet giymeyen biriysen emzirme sütyeni taburculık sonrası daha çok işini görür 2 tane emzirme atleti 2 tane emzirme sütyeni alsan yeterli bence hastane için de 2 emzirme atleti yeterli olur
Ozlemdiyebiri Mmirel normal zamanda atletsiz duramam yaz aylari hariç o yuzden direkt atlete yönelmiştim 🤣🤣
Kocamanailem_ Ozlemdiyebiri ben emzirme sütyeninden çok memnun kalmıştım ilk bebeğimde kullandım bunda da kullanacağım
tomrisinaannesi Ozlemdiyebiri çoğu emzirme atletine sünger gibi şeyler de taktıkları için ben hiç rahat edemedim terletme yaptı göğüs pedi de zor tuttu lcw den almıştım hiç kullanamadım https://ty.gl/sw3ouv1559rrq bu emzirme sütyenlerinden iki paket aldım hem uygun fiyatlı hem de çok rahat şu an aktif kullanıyorum bebişim 21 günlük çok rahat ettim öneririm
Mmirel Ozlemdiyebiri o zaman emzirme sütyeni almanıza hiç gerek yok yaz ayı için alabilirsiniz atlet giymek istemezseniz diye
2cocuk2kopek Ozlemdiyebiri atlet bana çık kullanışsız geldi ve dar oluyorlar sevemedim. Sütyenle daha çok rahat ettim kolay oluyordu . Rahatlık seviyorsanız sütyen de koyun
seyma0661 Ozlemdiyebiri ben LCW’dan kaplı emzirme atleti aldım sütyene gerek kalmıyor göğüslerim de küçük olduğu için daha kullanışlıya benziyor