Vandb Merhabalar yenidogan icin her ihtimale karsi biberon almak istiyorum ama genis agiz dar agiz olanlar var neye gore seciyoruz bunu internetten indirim denk gelirse almaya calisicam
Haticealasahin Vandb ben avent aldim dr browns da guzel. Bebegin midesine hava gitmiyor o yuzden tercih ettim
Denizcntrk Vandb ben chicconun yeni cikardigi anne gogsune en yakin formdaki biberonunu aldim. Cevremden baya iyi seyler duymustum.
nesildidemtopuz Vandb dr browns u ılk bebegımde kullandım gaz onleyıcı olanı cok memnun kaldm ıkıncıdede kullanıcam🙏
Cemnec Cocuk seciyor biberon veya emzigi ama damagı uyaran biberın veya emzikler daha kolay alıyor bebekler . Benim kullandıgım nuk marka tavsiye ederim
Elif1147 Denizcntrk bn onu aldm berbat bir biberon aşırı hava yutturuyor birde gidip 2 tane almştum resmn pişmablıktı
Aynuradymn Vandb kiz kardesim kullaniyordu genis agiz bnde genis agiz aldim ama bebek alir mi gorcez dha kullanmk nasip olmadi 😊
Denizcntrk Elif1147 aa gercektenmi bende etrafimdaki herkes iyi seyler soyleyince onu aldim. Agiz kismi diger biberonlardan farkli daha iyi olur diye dusundum.
Elif1147 Denizcntrk memeye benziyor die bende ona aldanmştım🤦🏻♀️ Avent yeni doğan aldm resmen bebeğimin gaz sancısı azaldı çok hava yutturuyodu
Limonannesi nesildidemtopuz dar olanda da çubuk var galiba 🙈 her şeyden ne kadar çok çeşit var karar vermek ne kadar zor😔