Enisecik Selam kaç mg magnezyum kullanıyorsunuz ve ne için ? Ocean verdi eczacım 250 mg magnezyum sitrat bunu kullanan memnun mu acaba ?
myangelson Enisecik magnorm günde 1 kullanıyorum ama yetmiyor. Çatı ağrısı yasiyorum çok. Doktora söyledim ama arttirmiyor dozunu 🥲 kan tahlillerimde de magnezyum düşük bende maden suyu muz ile falan desteklemeye çalışıyorum
Ruchan Enisecik Merhabalar bende magvital toz kullanıyorum 365 mg sabah bir poşet akşam bir poşet şeklinde şimdiye kadar hiç kramp geçirmedim çok şükür bittiği zaman elimin altında olmadığında da Avoya markalı sade sodayı içiyorum mutlaka öneriyorum onunda 611 mg magnezyum ihtiyacınızı karşılıyor ebem önermişti biraz pahalıdır ama ilaç alınca da aynı para zaten bi şişe içmeniz yeterli günlük olarak
Sazenin deletedmom43191 o bile yetmiyor magnezyumum eksik çıktı 🫠 decavitte de 100mg var güya ama tamamlanmıyor değerler…
Hsny_6 Ben osteocare orijinal kullanıyorum günde 2 tane, bacaklarım ağrıyor sağa sola dönmekten iyi geliyor magnezyum doktorum demişti osteocare i ☺️
Noluyoya myangelson bende bundan kullanıyorum afedersiniz ama ishal yapıyor mu bana karın ağrısı için vermişti doktor günde 2 doz ama ishal yapmasından dolayı kendim 1 tane içiyorum
Noluyoya As38- ağrın ve eksikliğin yoksa illa kullanmak zorunda değilsin canım benimde magnezyum eksikliğim yok ama karın ağrılarım vardı sırf bu yüzden verdi doktor mesela demir ilacıda çok kullanan var bana yazmadı her şeyi kullanmaya gerek yok eksiklik olursa yazılır dedi
Pinarkorkmazer Enisecik ben de ocean kullanıyorum hap şeklinde olandan ama benim pek ağrım yok o yüzden arada sırada içiyorum
As38- Noluyoya kan testi falan yapıldı temiz dendi arada kasık ağrısı oluyor onada bebek büyüyor diyorlar karın ağrısı uyuşukluk falan yok şükür 🤷♀️
Noluyoya myangelson Kabızlık içinde veriliyormuş bu ilaç bol bol suda için ishalde kötü zaten kilo alamadım midemde bişey kalmıyo ortası olsun şu işin 😂
myangelson Noluyoya evet bana da ilk veren doktor kabızlık için verdi ama fayda yok 🤦🏻♀️ ishal de kötü ya ama benim için kabızlık riskli 🥲 serklajliyim riskli gebeyim kabız olmak ikinmak falan yasak dikişleri zorlamasin diye 🥲 günde en az 3 litre de su içiyorum ama hareketsizim o da etkiliyordur belki erken doğum riskinden dolayı 24. Haftadan beri yatıyorum tuvalete kalkıyorum ve yemek yerken oturuyorum sadece 🥲