Sevvalkanatt0 Kızlar 4 ay oldu doğum yapalı göbeğim kaldı nasıl gider acaba öneriniz varmı korse flanmı kullansam sanki 6 aylık hamile gibi karnım
Nilayy95 Sevvalkanatt0 korse kullanın. ve imkanınız varsa kondisyon bisikleti çok işe yarıyor. tabiki şu an kendinizi hazır hissediyorsanız dikişleriniz açısından.
gezentianne Sevvalkanatt0 Karın kaslarını çalıştırmak gerekiyor aslında normal doğum için de geçerli.Hamilelikte kaslar genleşiyor toparlanması için tek çare spor
Nilayy95 Sevvalkanatt0 ben doğumdan sonra bu bel korselerini tercih ettim. çünkü kilotlu olanlar beni rahatsız etti bacak aramdan dolayı. Şu an yine öyle alacağım. Doğumdan sonra kullanmak için örnek resim size atayım
beysenyil Sevvalkanatt0 https://ty.gl/15k291kl8w9br Bu ürünü bi inceleyin , ben bundan aldım çevremde kullanan herkes çok memnun 🌸 haftaya doğumum var sonrasında bende kullanmayı düşünüyorum, sezaryen dikişlerine zarar vermiyor değmiyor diye geri dönüş aldım herkesten o yüzden bundan aldım 😍
Sevvalkanatt0 beysenyil Doğum yapalı 4 ay oldu ya şuan etki edermi doğum yapar yapmaz takmaya başlamadımya