merhaba yatak odanızda yer varsa öncesinde park yatak almanız çok mantıklı :) oda için biz çilek odasına,yerel mobilyacılara ve babymall a baktık. fiyatlar 30 bin ve gerçi sınırı yok ama ortalama 60 bin arası değişiyor güzel düzeyde bir mobilya için. babymall da pierre cardinin güzel bebek odaları var. ben buradada anket açmıştım ve büyüyebilen yatak odasına karar verdik. benim odama park yatak ölçüleri sığmayacağı için küçük anne yanı alacağım. ama ilk oğlumda park yatak kullanmıştım ve memnundum. Giyim olarak önerim bol bol çıtçıtlı atlet almanız. kakası çıktığında ben direk atıyordum. yaza doğum olacak sanırım. müslin takımlar tercih edebilirsiniz. müslin örtülerde işinizi görecektir. bebek arabası konusundada e bebek gibi bir mağazayı gezerseniz kafanızda nasıl sistem alacağınıza dair fikir gelişir. önceki bebeğimdede rahat ettiğim için ben travel sistem bebek arabalarını tercih ettim. Benim kullanım açımdan çift yöne dönebilmesi,ağırlık kapasitesi, ve pusetinin olmasıydı. ben kanz sgo tercih ettim.