Melisa_12233 Kızlar bat 24 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım? Ve ya böyle olup sonra pozitif gören oldu muu🙏🙏
Salihanurrr Melisa_12233 benimde 4 gün var 23 ünde adetim fakat yapmaya açıckası çekiniyorum negatiftir diye sabredip beklicem
GEBES3 Melisa_12233 bende 4 gün kala yaptım negatifti bugün regl günüm olmadım yarın sabah tekrar yapacağım belki bir umut diyerek ama adet olacak gibi ağrım var bilmiyorum nasip
DuruDefne_mommy Melisa_12233 sizi umutlandırmak istemem ama bu şekilde olupta sonradan pozitif gören duymuştum.Bu sizde de aynisi olucak ve ya olmucak anlamına gelmez lütfen siz gönlünüzü ferah tutun inşallah pozitif görürsünüz 🌸
Melisa_12233 DuruDefne_mommy ay teşekkür ederim güzel yorumunuz için 4 günüm kaldı ama sanki adet olcakmışım gibi bişey var ya
DuruDefne_mommy Melisa_12233 zaten genelde adet olacakmış hissi oluyo ben adet olmayı beklerken kızımı öğrenmiştim umudunuzu yitirmeyin🌸
ynzl Benim 6 gün kala ve 3 gün kala negatif çıkmıştı 3 gün gecikmede silik çizgiyle öğrendim 1 hafta geç döllenmeymiş 🌸 Umutlandırmak istemem ama erken yapmışsınız testi. En doğru sonuç gecikmeyle çıkıyor 🙏🏼🥰
Melisa_12233 ynzl ben yine umudumu kaybetmedim ama bi moralim bozuldu ya kendimi kötü hissediyorum olsa çıkardı diye düşündüm bi yandanda sizde adet olucakmış gibi olmuşmuydu bende şu an öyle çünkü
SuEr_Tu1512 Melisa_12233 Yavrum benimde bat 24. Adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı. 5 gün kala tekrar yaptım yine silik çıktı dün gece de kan verdim 38 değerim çıktı. Adetime 4 gün var 🤷
Melisa_12233 SuEr_Tu1512 evet bebeğim gördüm seni takip ettim sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah banada dua et lütfen🥰🥰❤️
Melisa_12233 DuruDefne_mommy ayy inşallah ya ama adet olucakmış hissi derken o ağrıdan falan bahsetmiyorum yani adet ağrısı gibi ağrı veya bi ağrı falan yok hani kasık bölgesinde dolgunluk ve her an gelicekmiş gibi bi his olur ya vajinada aynı öyle şu anda
Melisa_12233 Ssemagulerr aşkım var gibii bence 2 gün sonra tekrar test yap yine çıkarsa bir kan ver derim ben hayırlısı olsun🤲🏻❤️
ynzl Melisa_12233 ben de adet olucam diyordum negatif çıktığı için. Kasık ağrım ve göğüs şişliğim vardı. Tamamen adet olacak gibiydi belirtilerim
SuEr_Tu1512 Melisa_12233 Amin inşallah 🤲 Ederim tabiki Rabbim isteyen herkese nasip etsin çiçeğim🙏🥰♥️