Beren77 10 haftalık crl ölçünüz nedir kızlar benimkinde 33 mm yazıyor bana cok küçük geldi anlamadım ki sizlerin kaçtı acaba
rosatue Beren77 İki çocuğumun da hatırlamıyorum ama bunlara takılmasanız daha iyi. Yıpranırsınız hepsi 2.500 gramdan tutun da 4.500lara kadar doğabiliyor. 48 cm’den tutun da 63 cm’e kadar doğan var. Hepsinin ortak noktası sağlıklı olması. Gerisi bomboş.
Kt52 Beren77 erken haftalarda mm lik ölçü haftasını ileri geri bile atıyor şimdiden takılmayın bunlara detaylı ultrasona kadar doktorlarda çok takılmıyor
Minnakpopus Beren77 iki gebeliğimdede ölçümleri didiklemek hiç aklıma gelmedi yani ne bileyim doktorum içime sinen aklıma yatan bir doktordu o ne diyorsa birlikte işbirliği içindeydik. Diğer türlüsü 9 ayı kendime zehir edemezdim sanırım
poyrazmom_ Beren77 her bebek bir olmaz ama merakınızı gidermek için söyliyim 9. Haftada 26.1 mm miş bunlara takılarak hamileliğini kendine zehir etme canım bi sorun olsa doktorun söylerdi
Beren77 İnsan merak ediyor işte ne bileyim daha önce iki düşüğüm oldu biraz onunda etkisi var sanırım hep tedirginim
deletedmom43191 Beren77 doktorunuz birsey demediyse takilmayin bir sıkıntı olsa doktor zaten söyler 🥰