MujganisMom Kızlar merhaba eşimin sperm hareketsizliği nedeniyle keçiboynuzu özü kullanmaya karar verdik ama kullanıp da etkisini gören var mı ya da böyle bir şey duyan, günde ne kadar tüketilmeli? Teşekkür ederim şimdiden. 💐 🧡
fehuvenus MujganisMom ben de merak ediyorum bunu. Keçi boynuzu özüne fındık içi ve badem parçalayıp ekledim. Her sabah bir kaşık yemeye başladı etkisi olur inşallah. Bir de saraçoğlu keçiboynuzu ile beraber e vitamini kullanmayı öneriyor
Gamzeli_03 MujganisMom onun için macunlar var şifa hanem diye bir sayfa var insgram da için de pekmez polen fındık fıstık ceviz bir sürü şey var bak istersen
MujganisMom fehuvenus E vitamini nelerde var acaba ne tüketebilirler onun için bir de ben kabak çekirdeği de duydum çiğ ama isterseniz evde fırında kavurun diyorlar ama çiğ alınacakmış. İnşallah bu kadar çabamızın ardından gebelik elde ederiz sağlıkla kolaylıkla ya. 😟
fehuvenus MujganisMom inşallah canım inşallah🙏 Soya fasulyesinden elde edilmiş doğal E vitamini satılıyormuş eczanede. Her yolu deniyoruz bir umut, kabak çekirdeğini duymamıştım onu da bir araştırayım çok sağol🌸
MujganisMom fehuvenus Ben teşekkür ederim birbirimizin destekleriyle ayaktayız gerçekten ben bu platform sayesinde ümitsizliğe kapılmıyorum nice kötü durumda olup imkansız olup hamile kalan var bizim neden olmasın ki hep bir ümit dünyasındayız Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah canım benim . 🧡
MujganisMom Gamzeli_03 Günde şimdi iki kere yemek kaşığı keçiboynuzu özü aldık onu tüketecek de kabak çekirdeği de deneyeceğiz bitter çikolata dediler bir de bunları da deneriz çok teşekkür ederim. 🌺 🫶🏻
Gamzeli_03 MujganisMom bu bahsettiğim kişi eczacı kendi hazırlıyor bu karışımı Rabb’im hakkınız da hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🤲🏻😘