Mor-kelebek Kızlar bana kızmayın nolur elim ayağım titriyor bu sonuç gerçek dimi bata 6 gün var şans eseri kan verdim antibiyotik başlayacaktım kimyasala falan döner mi bu şekilde öğrenip sağlıklı ilerleyen oldu mu iki kimyasalim var
GirlandBoy_Mom Mor-kelebek bende 17 ile öğrendim canım şuan 20 . Haftama geldim sayılır inşallah sağlıklı ilerler 2 gün sonra kan verip takip edebilirsiniz💕
fehuvenus Mor-kelebek 6 gün kala zaten bu seviyelerde olur, hcg daha yeni salgılanmaya başlıyor. Siz çok erken yakalamışsınız sadece korkmayın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸
Mor-kelebek GirlandBoy_Mom inşallah canım Allah razı olsun 🌸 rabbim sağlıkla kucağına alip büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸❤️
Mor-kelebek Merveemctgcl Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler ilk defa bu kadar erken öğrendim iki gebeligim de regli gecikince öğrenmiştim birini kaybettim karnımda değer böyle olunca bir tuhaf oldum 😢🌸
Mor-kelebek fehuvenus çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸 postu atarken o kadar korktum ki linclenicem diye ama tamamen tesadüfen kan verdim bu ay test bile almamıştm geçmeden yapmicam diye. Bugün kan verince bir test alaym dedim oda negatif çıktı kaset testi umudu kesmiştim hepten 😢🌸
Leylabngll Mor-kelebek ah canm benim hayırlı olsun hayırlı artışlar görürsün insaAllah ❤️ senı görünce umut oldun bana ya dün de oturduğum yerde kan alma günümdu bata 6 gün vardı keşke dün kan verseydım 🌸 bu arada yumurtlama üzerinden kaç gün geçti senin
Mor-kelebek Leylabngll Allah razı olsun canım 🌸 yumurtlama uygulamaya göre 11 di 8 gün geçti üstünden . İnşallah seninle vardır rabbim isteyen bakabilecek olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🌸
Mor-kelebek Kubusnn çok teşekkür ederim canım bazen bilsen bile insan duymak istiyor emin olamıyo😢 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn 🌸
Mor-kelebek gunaymom yok canım kanı verdim eve geldim kaset test aldım artimed nasıl olsa kan verdim dur bir bakaym dedim negatif çıktı umudu kesmiştim öylelikle