Amonim kalorisizpatates devlette direkt film çekiyorlar mı herhangi bir şartı var mı inferteliteden mi randevu almamız lazım
yusra_a kalorisizpatates doktor bişey demedi mi canım. Cekildikten sonra bilgi veriyor kapalı mı açık mı. Kapalıysa açması lazım. Açılmadıysa söylüyor devlette mi çekildin
kalorisizpatates yusra_a evet devlette çekildim doktor yorumlar raporunu dedi bilgi vermedi bi sıkıntı göremedim dedi ama güvenemedim tabii
yusra_a kalorisizpatates anladım görsellerden pek anlamam bende çekildim ilaç sıkıca bembeyaz olmuş tüpler açık bişey yok dedi doktor
orkidemm_ kalorisizpatates güvenme sakın devlette ki doktora benim de aynı böyleydi tüpümde geçiş vardı ama tam geçiş yoktu batına dağılım yoktu yani aynı senin gibiydi sol tüpüm benim de farklı doktora daha yorumlat
kalorisizpatates Nurklcc çok canım yandı canım sonrasında ilacın etkisi geçtiğinde de çok sancı çektim bidaha çektirir miyim bilmiyorum doktorum bu hastaneye yönlendirdiği için geldim mecbur kalırsam önerdiğiniz yere de giderim tabii ki🙏🏻🥹🤗
orkidemm_ kalorisizpatates rapora herşey normal yazılıyor genelde devlet hastanesinde gene tercih senin
kalorisizpatates orkidemm_ yok ben özele de gidicem tedavi için orda Akkoyun Karakoyun belli olur zaten
orkidemm_ kalorisizpatates evet muhakkak farklı doktorlara yorumlat bence ilişki de olmasın doktora gitmeden