[silindi] Kızlar bu sabahki yaptığım iğnenin yerinde aşırı rahatsızlık hissi var ağrıyor şişti ve sanki içerde ilaç orda birikmiş gibi sertlik var, bugünki ilaç vücuda dağılmamış olabilir mi? Dozu tekrarlamam gerekir mi neden böyle oldu bilen var mı
Lila16 [silindi] ben de öok öyle oldu, üzerine parmağımla hafif masaj yapıyorum bir süre sonra dağıldığı da oldu gğnler sonra dağıldığı da oldu. Hatta bir süre sağ koluma hiç vuramadım iğneyi. Masaj yapabilirsiniz. Dozu tekrarlamaya gerek olduğunu düşğnmedim hiç.
TugceOrak [silindi] dozu tekrarlamaya gerek yok, 24 haftadır kullanıyorum ve çok sık başıma geliyor bu durum. Bir kaç gün sonra o şişlik dağılıyor zaten kendiliğinden. Ağrı acı yapıyorsa bi acile gidin isterseniz aksi bir durum olmasın diye içiniz rahat eder
Femay [silindi] damara falan denk gelmiştir belki de havasını tam almadın canım biraz masaj yap hafif hafif. Tekrarlama bence.
Aysenur_0046 [silindi] ben ilk gebeligimde de şimdiki gebeligimde de kullanıyorum bende hep oluyor bazen ağrımıyor bazen ağrıyor şişiyor morarıyor ama geçiyor bisey yapmıyorum ekstradan damara denk geldiği zaman çok ağrıyor şişiyor yada morariyor
[silindi] Lila16 masaj yapayım şimdi çok ağrıyor gerçekten ama ağrısını geçtim bi faydası dokunmuş mudur bugün ki dozun acaba yoksa boşa mı gitti ve doz atlanırsa bebeğe bişey olur mu 😰
Irem5858 TugceOrak canm merhaba benim topak topak oluyor hep vurduğum yer normal demi birde kan çıkıyor en son iğneyi çekerken hep
Pinarkorkmazer Irem5858 ben insülin iğnesi vuruyorum bu şekilde oluyor çoğu zaman bacaklarım topak topak duruyor. iğneyi yatay şekilde vurursan kanama pek olmaz 45 derece açı ile vur ve vurmadan önce vuracağın yeri temizle güzelce. İğneyi çok hızlı çekme ve çok derine batırma canım
TugceOrak Irem5858 normal kuzum. Benim de hep öyle oluyor. Eskiden karnımdan yapıyordum son 2 aydır bacağıma geçtim, orada da aynı oluyor. Geçiyor bir süre sonra korkma ♥️
Irem5858 Pinarkorkmazer hmm karnımda yaptığım için sanırım çok derine batırıyorum bastırarak yani sanırım tamam canım çok sağol