Reyhan072 Prodoctor marka test aldım tek çizgi çıktı adetim bir gün gecikti hiç gecikme yaşamadım bu güne kadar sizce hamile olabilir miyim
ASE6154 Reyhan072 Umutlandırmak gibi olmasın düşük ihtimal ama benim ilk gebeliğimde 3 gün gecikmede idrar ve kanda çıkmadı ultrason bakıldı kist mi var diye ordada gözükmedi 6. gün çıktı geç döllenme olmuştu
Seval00seval Reyhan072 geç döllenme ya da havalardan kaynaklı kullandığın ilaçlardan kaynaklı olabilir 2 gün daha bekle
zezeeyyy Reyhan072 aynı markanın erken gebelik testiyle bugün hamile olduğumu öğrendim ama 4 gün gecikmem olmuştu 🤲
Mavipatik d190516 Aynı markanın erken gebelik testini regl günümden 1 gün önce yapmıştım çok aşırı silikti anlamamıştım bile hamile olduğumu 🤔 Birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın ya da sağlık ocağına kan verin 🌸
Seval00seval Ltfye63 hayırlı olsun canım benim böyleyken 65 çıkmıştı daha yeni öğrendim ben de 2 günde bir kan veriyorum artışı için birazdan tekrar gideceğim
Ltfye63 Haticee11 ya inşallah vardır adet günü kan vereceğim bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸
Haticee11 Ltfye63 ay benim testim de böyleydi adetten önce adete 1 gün kala kan vermiştim 150 çıkmıştı beyan inşallah sizinde olumlu sonuclanir haber ver kesin canım 🥰
Reyhan072 Seval00seval Hafif leke geldi dün ama adetim başlamadı bugün kahverengi leke geldi ama adetim gelmedi daha
Seval00seval Ltfye63 yani 1500 ün altında ise yine 2 günde bir kan takibi yapmak isteyebilir doktor ben de bat günü 12:30 da verdim
Ltfye63 Seval00seval Dayanamayıp test bozuk olabilir düşüncesini atmak için tekrar yaptım üsteki kalp koyduğum dün ilk diğeri de bu sabah 5-10 dakika geçmeden belirdi
Seval00seval Ltfye63 hamilesin canım hayırlı olsun ben de böyle öğrendim 🥹♥️ ovulasyon testi varsa evde onda kopkoyu çıkar yaptığında ben öğrenince ovulasyon denedim t çizgisi c den daha koyu çıkmıştı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Ltfye63 Seval00seval Ya insan inanamıyor o yüzden test bozuk mu diye bide çizgi daha koyu olmuş mu diye bakmak istedim