yigitinannesiiiii Abcdfghe ben ilk gebeliğimde 2 doz şeklinde olmuştum 24 ve 28 haftalarda bebeğin hareketlerini hissediyorsan sanırım 20. Haftadan sonra yapıyorlar şimdi 2. Gebeliğim yine olucam bakalım ne zaman derlerse yarın bi gidicem sağlık ocağına
Abcdfghe yigitinannesiiiii evet bende 20deyim. Herkes bu haftalarda olmuş ortalama. Yarın arayıp bilgi alıcam. Doktorla da görüşeyim duruma göre bakicaz
Girlmama Abcdfghe aramıyorlar zaten sonra sana niye aşı olacağını söylemedin diyorlar bana öyle yaptılar çıldırdım sen git yarın sabah alkahtan yaptırdım sürekli elimi kesiyorum bu aralar 27. haftada falan sen düşün 7 hafta sonra yaptılar bana
ikibaloglanannesi Abcdfghe Şu an da 32 haftalık hamileyim. Bunda da aynilar 😅 iki kere mi ne gittim 😅neyse kendileri bilir sisteme her girmediklerinde ceza alıyorlarmış Allah’tan doktorum sıkı takip ediyor🌸
Femay Abcdfghe bence bi sağlık ocağına uğrayın belki kaydınızı vs yapmamışlardır. Beni 18. Haftamda çağırdılar
bebegimmzgl plajterligi çok emin değilim ama bildiğim kadarı ile devlet kurumlarının erişimi ortak sağlık bilgilerine özel buna dahil mi bilmiyorum kendiniz gidip takip bilgisi verebilirsiniz
Deniz1006 Abcdfghe 19+6 haftalık hamileyim 3 gün önce cagirdilar ilk doz için 1 ay sonra da ikinci doz varmis belki yoğunluktan aramamislardir siz bı arayın
Abcdfghe aybuke__ yok beni de arayan olmadı sağlık ocağını aradım hemşirenizle görüşün dediler. Yakın zamanda gidip görüşücem. Doktorum da bu haftalarda olabilirsin dedi bakalm
cerengeredeli Abcdfghe dün kontrole gittim sağlık ocağına 21. Hafta için gün verdi. 16 dan sonra yapilabiliyormus ama bizimkiler 20 den sonra yapmayı tercih ediyorlarmış. Sizde bir gidin isterseniz