zynpknt Abcdfghe ilk bildirdiğimde tarih verdiler kağıda yazıp bidaha aramadılar yazan tarihe göre gittim
Yaseminince Abcdfghe benim 25. haftada yaptılar hatta bir kaç gün oldu olalı 1 ay sonra ikinci doz olucam kolumda ağrısı var hala
Abcdfghe Yaseminince onlar mı çağırdı gittiniz. Bende olucam ama dedigim gibi aramadılar. Ben aramayı düşünüyorum
Ceren1996 Abcdfghe pek aramiyolar galiba. Ben her ay doktor kontrolünden sonra giderim sağlık ocağına
Edanursoylu Abcdfghe 20. Haftalarda çağırdılar tam hatırlamıyorum ama bunun için sağlık ocağına gebeliği bildirdiniz mi
Abcdfghe Edanursoylu evet ilk öğrendiğimde kan vermiştim orda hemen kayıt yaptılar hatta ilerki zamanlarda biz arariz gelirsin kontrole falan seyler de demislerdi arayan soran olmadi bi daha hic gitmedim bende
Oyku3005 Abcdfghe ben 18 haftalık gibi vurulmuştum 1 ay sonra 2. Doz aramıyorsa siz sorun bir yada izlem yapacakları kağıt vermedilermi
Abcdfghe Oyku3005 yok ilk öğrendiğimde gittim kayıt yaptılar bi daha da çagırmadılar bende hic gitmedim kağıt falan da vermediler.
Abcdfghe Nilayy95 ilk öğrendiğimde orda kan vermiştim kayit yaptılar. Hatta hemşire ben sizi arıcam kontrole gelirsin falan demisti bi daha arayan soran olmadı bende merak ettim. Yarın arayım bilgi alayım bari
Abcdfghe rosatue anladim canım bende sağlık ocağına arayıp bilgi alayım da ona göre giderim artık yoksa onlar beni aramayacaklar gibi sesleri çıkmıyo 😂
Abcdfghe FtmaGlr ne güzel ilgilenmişler sizinle beni daha hiç arayan olmadı ben arayıp bilgi alıcam artık
Abcdfghe Leyla157 valla beni de hiç aramadılar kayıtım var orda bu gidişle böyle olursa nolck bende bilmiyorum
Oyku3005 Abcdfghe bence gittiğinde bi sonraki gidiş tarihlerinde sor yazmalsrını işte daha iyi olur beni asla aramadılar hep ben gittim😇