Eda_mustafa Merhaba kızlar.26 şubatta nasipse sezeryan olacağım.opluma kavuşmama az kaldı.ama son 20 gündür ellerim karıncalanıyor ve çok ağrıyor.bazen uyutmayacak derecede oluyor. Doktoruma sorsum ödemden dedi.doğumdan sonra geçer dedi. Benim gibi el ağrısı çeken var mı??
Busra_bugraaa Eda_mustafa aynen benimde ilk hamileliğinde öyle oluyordu sürekli anneme eşime masaj yaptırıyordum Doğumdan sonra hepsi geçiyor canım az kalmış sabret
Esn Eda_mustafa son bir haftadır benimde ellerim ağrıyor eklem yerleri özellikle sabahları daha çok oluyor 20 sinde benimde inşallah doğum ☺️
Akca Aynen canim benimde ole olmaya basladi bende senden 6 gun sonra sezaryan olcam insallah cok uyuSuyor karincalanio ben henuz soramdim
Eda_mustafa Akca allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Birşeyi sıkıca tutamıyorum artık.özellikle sağ elim çok ağrıyor😭
hllsyr Benimde bu hafta başladı 39+2yiz. Sağ elim karıncalanıyo sürekli bazen omuzdan itibaren bazende dirsekten geliyo ama parmak uçlarımdakiler hiç geçmiyo. Bakalım sabah kontrolümüz var sorucam doktora. Ama genelde normal diyolar bilemedim 😫😫
Eda_mustafa hllsyr tamamen benimde aynı.bazen dirsekden başlıyor ama parmaklardaki sürekli devam ediyor. Bakalım senin doktorun ne dicek.bana folid asitin kaldıysa elinde onu kullan dedi. B6 var onda dedi
NurDemir Benim de var canım ilk başladığında sabah uyanınca oluyordu şimdi sağ elim komple uyuşuk sol elim ara ara uyuşuyor.bazen komple kollarım uyuşuyor.ödemden dolayı doktorum normal dedi Perşembe sezeryana giriyorum inşallah geçecekmiş bakalım.
Eda_mustafa NurDemir soldaki evet çok aşırı olmuyor. Sağ el yoğunlukda kesesim geliyor elimi. Sağlıkla kucağına al inşallah canım 🤗
hllsyr Eda_mustafa hamilelikte dolaşım sistemi değiştiği için normal bunlar hep dedi doktorum. Kısacası dayancaz 🤯😇