Fatmanur12345 Merak ettim hanımlar doktorada sorucam da randevuma daha var Son ay oluyor herhalde 1 Mart 35 hafta oluyoruz son ayinda oruc tutan oldu mu
Bus-ra590 Fatmanur12345 genelde önerilmiyor diye biliyorum bol su içilmesi gerekiyor gebelikte ve son haftalarınız dayanabilir misiniz 🥹
Mervecimmm Fatmanur12345 bence tutmayın. Ramazan benim hamileliğimin kaçıncı haftasına gelirse gelsin ben tutmam şahsen
Edanursoylu Fatmanur12345 ben 1 martta 36 hafta olacağım ben maalesef tutamayacağım. Doktorundan özellikle son haftada çok önereceğini sanmıyorum. Son haftalar bebeğin kilo alması için çok önemli haftalar. Susuz besinsiz kalmamaniz gerekiyor 🌸
Miyosss Fatmanur12345 34. Haftadayim bugün kontrolüm vardı doktoruma sordum kesinlikle önermedi. Bol su içmen gereken ve bebeğin kilo alımının en hızlı olduğu zamanlar bu zamanlar dedi.
tecrubeliiannee Fatmanur12345 24 haftalık olacağım için tutacağım sizin baya ileri haftanız su ihtiyacı doğabilir
Parinas Fatmanur12345 son trimester da önermiyorlar yaa susuz kalıyormuş bebek. Yine de danışın doktorunuza. Benim doktorum da ilk ve ikinci trimestera izin veriyor sona vermiyor mesela. Her gebelik de farklı ayrıca