Piraye2612 Bu testlere güvenim sıfır ama sinirim bozulduğu için yazıyorum. 3 ecz ücündede başka test yok. Daha damlar damlamaz pozitif veriyor bide net yani başka test yaptım erken gebelik onda negatif. 5 artımedin 5ide pozitif ama. 
Smyye1B Piraye2612 Umitlendirmek istemem ama bu gebeliğimi artımed ile ogrendim ☺️ Rabbim gönlünuze göre versin inşallah 🌸
Piraye2612 TugceOrak kan vermek için eşimin haberi olması lazım. Onada kesin değilse söylemek istemiyorum çünkü oda daha önce çok hayal kırıklığı yaşadı.
TugceOrak Piraye2612 artımed burda yüzlerce binlerce insanın yanılmasına sebep oldu maalesef. Mimli bir marka. Ben şahsen onun sonucuna güvenmem canım. Ya başka marka test ile tekrarla ya da kan ver. Başka şekilde netleşmez
Piraye2612 TugceOrak elimde son bi test var erken gebelik sabah ilk şdrar ile onu yapıcam sonıç ne olursa onu dikkate alıcam
TugceOrak Smyye1B bacım artımed çok yüce gönüllü zaten, herkese pozitif çıkarıyor 😀 Seninki denk gelmiş bence, sağlıkla gelsin bebeğin ♥️
Piraye2612 Smyye1B tuğçeye katılıyorum artık allah kucagına almayı nasip etsin. O kadar çok şsterimki doğru olmasını bu testin ama değildir biliyorum.
TugceOrak Piraye2612 ya evet bazı insanlar yanlış anlıyor bu söylediğimi ama artımed mimli bi marka ve daha önce beni de yanılttı. İyi niyetle söylüyorum hep artımed testi görünce ama ters anlıyorlar duygusal hassasiyetlerden dolayı. Artımed pişmanlıktır ☺️