Ftmnnr CoolMamaMode mesai saatleri dışında acile gitmek durumunda kalmış miydiniz herhangi bir ödeme yaptınız mı eğer gittiyseniz
Ftmnnr Serpoo mesai saatleri dışında ya da acile hamilelikten dolayı gitmek zorunda kalmış miydiniz gittiyseniz bı ödeme yapmismiydiniz
CoolMamaMode Ftmnnr acile gitmiştim ben 10 hak oluyor ya ondan düşmüşlerdi bi hak . Herhangi bi para ödememiştim
Serpoo Ftmnnr benm doktorum aksam hastanede, çalstgm için daha iyi olcagnı düşünerek onu seçtim o yüzden her gittgmde kendi doktorumla muhattap oluyorum acilde gitsem muayne için randevu alark da gitsem
Ftmnnr CoolMamaMode aa bak o yönden hiç düşünmemiştim protokolü de bulamadım ki baksaydim 🤣 ay aydınlandim teşekkür ederim 😇
Ftmnnr Serpoo acile hiç gitmedim ilk defa gidecek gibi oldum sadece bir kere devletin aciline gittik oda evime yakın olduğu için ama artık doğum kapıda olduğu için kendi hastaneme gitmek istiyorum ama acilden giriş yaparsam ücret odermiyim onu bilemedim
CoolMamaMode bulutsm medikal park ama hangi hastaneye giderseniz gidin hak tan düşüyor yani sigortanızın anlaşmalı olduğu hastanelerde
Ftmnnr _bahar_123 özel hastanelerin doğum paketi oluyor başta anlasiyorsunuz beli bı ücret oduyorsunuz ücretin içinde doğum 10 muayene nst’ler kan tahlilleri şeker yuklemesi daha aklıma gelmeyen bir kaç bir şey daha oluyor hamileliğin başından itibaren yeniden bir ücret ödemiyorsunuz umarım anlatabilmisimdir
_bahar_123 Ftmnnr evet çok iyi anladım teşekkür ederim peki öyle daha mı acantajlj oluyor yoksa aynımı oluyor
Ftmnnr _bahar_123 hamileliğin başında yaptırırsan avantajlı olduğunu düşünmüyorum ben yaptirdigmda Eylül ayında herşey dahil fiyatı şuan sadece bir doğum parası