Aselminadlge 15+3 günlük hamileyim de şu iki gündür karnımda biraz sancı oluyor bide alttan bişey batıyor gibi oluyor anlamadım. Uyurken yüz üstü dönüyorum alışkanlık olmuş o mu rahatsız ediyor bilmiyorum ki sizde oluyor mu böyle. Bide Küçük tuvaletim gelince biraz agrı yapıyor kasıklarım 🙍🏻♀️ Ama bu ağrılar biraz canımı sıkmaya başladı doktor da yok gidemiyorum 🥺
Burcu3572 Aselminadlge bebek büyüyor baskı yapıyor rahime ondan enfeksiyon da olabilir hani bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemem de Bende se çok olurdu bu söylediklerin hep yüzüstü yatardım o gün kaşıklarım ağrırdı
Aselminadlge Burcu3572 evet bende de öyle ister istemez yüz üstü dönüyorum ama biraz fazla olunca korktum açıkçası 🥺
Burcu3572 Aselminadlge sorma bende hep korkardım şimdi de kendime güvenmiyorum uykuda dikkat ediyorum hep
Burcu3572 Aselminadlge belli zamandan sonra oluyor çünkü göbek büyüyor kendini çevirince hemen alışkanlık oluyor dikkat ediyorsun 22 haftam bitti 23 oldum 😂😂
Aselminadlge Gulsah7171 yaaa alttan mı muayene ediyor peki. Ya doktor yok gidemiyorum ki sürekli değiştiriyorum dikkat de ediyorum aslında
Gulsah7171 Aselminadlge yok bana normal karnımdan bakıyor şikayetlerime göre ilaç yazıyor hiç alttan bakmadı daha
Melike26 Aselminadlge doktor neden yok anlamadım ? Ayrıca alttan muayene kanamanız olmadığı sürece son aya kadar yaptırmayın. Enfeksiyon varsa idrar tahlili ile anlaşılır zaten canım.
Aselminadlge Melike26 biz şu anda karşın ilçesinde yasıyoruz. Doktor istifa etti beş ay önce. Kars merkeze de bi saat uzağız yollar çok kötü o yüzden 🥺anladım canım sağol