Tugcerkisi Anneyimmmben sizce detaylı ultrason yanılma olur mu benimde 3 yaşında bir kızım var bana da erkek denince çok mutlu oldum ama bi yanım acaba diyor yaa gönül bu olmayını istiyor
senem-yabaci Anneyimmmben ay bizim doktor 13te kesin belli ama 17ye kadar söylemeyeceğim ne olur ne olmaz diye demişti. Bunu okuyunca iyi ki de söylememiş dedim 😂
gezentianne Anneyimmmben Allah’ım bir mucoze olsun bana kız evlat nasip et dedim ama bu bebeğin kız olacağını hiç düşünmemiştim şok oldum burda hep cinsiyeti değişen postlara bakıyordum 🥹 Ayy biliyoruumm biliyorummmm valla bacım düşünce gücüyle yaptınnnn🤩🤩 Çok sevindimmmm yaşasınn💗💗🙏🙏
Anneyimmmben gezentianne ayyyy şok gerçekten yaaa bı kızım oluyor demeyi Allah banada nasip ettiiiii🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
gezentianne 5_erkek_annesi benim 5 ci erkek oluyor benimde içime sinmedi bilmiyorum 4 oğlumda böyle bişey yaşamadım duygu olarak bunda başından beri kız hissediyordum Hay maşalaaahhhh🤣🤣💙💙💙🙈🙈
Gebe07 Anneyimmmben detaylı ultrason kaçıncı hafta yapılıyor ben şuan 12. Haftadayım 11. Haftada ikili tarama yaptırdım
gezentianne Anneyimmmben Ayyy ailen eşin dostun da şimdi şok olacakkk🤣 Valla kendim haber alms gibi tekrar sevindim.Sağlıkla gelsin💕💕💕
Anneyimmmben Burnosunn_annesi 😂😂😂 valla bana hep testise benziyor dediler bacak arası için😅😅 bende erkek organı olduğuna çok inanmıştım 😂
Mervecelik190518 Anneyimmmben şuan aynısını ben yaşıyorum tabi benm bacak arası baya dolu uzun şeklde ama kordon mu diye düşündük çnkü ben başından beri kız hissediyorum detaylıyı bekliyorm doktor dan daha yorum almadım bacak arasını açmıyor dedi tabi biz erkek diye herkese söyledik kız çıkarsa süpriz olur
2424aa Anneyimmmben ulturoson fotosu var mı erkek dediklerinde veya kız dediklerinde benimki ile karışlatirmak isterdim de 🤭😂🥰
Anneyimmmben Mervecelik190518 Allah hayırlısını nasip etsin bilemiyorum bizde öyle uzun bişe görünmüyordu daha çok testise benziyordu bacak arası ama kız organiymis
Anneyimmmben gezentianne ay gerçekten doktor kız dedikten sonra şoka girdim defalarca emin misiniz diye sordum🤩🤩 ailem çevrem herkes erkek biliyordu aynı benim gibi şok oldular 😂😂😂😂🌸🌸🌸🌸😅😍
Tugba29_ Anneyimmmben diğer bebeğimde çok sevinmiştim iki oğlum var üçüncü gebeliğim kızdı bes aylık öldü çok istedim diyemi öldü diyip kendimi suçladım şimdi hamileyim yüzde yüz erkek dedi üçüncü oğlum gelicek inş
Anneyimmmben Tugba29_ böyle sinanmak çok kötü Allah korusun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ben ilk erkek olduğunu duyunca çok üzüldüm yalan yok, daha sonra alıştım erkek oluşuna kız olması büyük sürpriz oldu benim için
gezentianne Anneyimmmben 6 haftadır boşa gitmemişsin belki erken öğrenecektin🤣🤣 Neyse şimdi kız bebe kıyafetleri bakılsınnnn evdeki oğlan kıyafetleri atılsııınnnn💗💗💗