Busra6694 Sizce kızlar elektrikli mi normal olan mi iyi birde hangi markayı önerirsiniz hem elektrikli olan hem normal olan için
KumpirsMom Busra6694 bende bekliyim burda elektirikli alma hevesim var ama acaba kullanır mı dayım o yüzden merak ediyorum tecrubelileri
ozmerd Busra6694 elektrikli olanlari her bebek sevmiyormuş normal olandan tercih edin bence gaz çıkarmasına da yardımcı oluyormuş normal olan ben öyle yapacağım 🥰
2cocuk2kopek Busra6694 kesinlikle elektrikli ilk gebelikte manuel aldım aşırı pişmanım şimdi elektrikli alacağım arkadaşımda elele ninki var o çok memnun bende ondan alacağım
KumpirsMom Busra6694 2 yaşına kadar bile kullanan varmış artık bebek kendini üstünden atmaya başlayınca kullanılmıyormuş ki uyurken yine kullanılır bence ama bazı bebekler hiç yatmıyor ağlıyorlarmış emin olamadım normallerle fiyat farkı var baya çünkü 🥲 bu arada marka sormuşsunuz ben baya araştırdım elele markasınınkini beğendim bay güzel yorumları var ama buraya başka markalar önerilirse bi bakarım bende
Busra6694 KumpirsMom bende şimdi el ele markasını gördüm orda da iki tanesi arasında kaldım biri 2800 TL biri 3700 ama o daha beşik gibi o daha mı iyi olur bilemedim bende
Busra6694 2cocuk2kopek hangi marka acaba orda iki model gördüm şuan biri 2800 biri 3700 o daha beşik gibi hangisi daha iyidir acaba
Duyguzun Busra6694 ben manuel aldım arkadaşımdan görmüştüm, zaten bebek hareket ettikçe ana kucağıda sallanıyor elektrikliden daha mantıklı geldi bana😇 1.500 tl’ye trendyoldan aldık
KumpirsMom Busra6694 üsttekini ilk kez gördüm alttakine bakıyordum ben hep , üsttekide mantıklıymış aslında ama yinede alttakini tercih ederdim heralde yine
Busra6694 2cocuk2kopek beşik gibi olan mi kullanışlı sizce diğeri mi beşik gibi olan digerininde şekline geliyor
2cocuk2kopek Busra6694 beşik gibi olanı hiç görmedim kullanan falanda bilmiyorum maaelsef. Normal anakucağı var arkadaşlarımda hep
Elif222 Bunlara alışan bebekler de başka yerde falan uyumakta zorluk çekiyormuş yani sürekli sallanmak istiyormuş gibi bisey duymuştum biraz soğudum şuan elektrikliden o yüzden. Ama yanımda iş yaparken de işime yarar diyorum çok kararsızım bende