TugbaP tosbaaa birkaç ebenin sayfasına baktım da yaz bebekleri için uzun kollu önermiyorlar. Ben yine de 3-6 ay için uzun kollu aldım en kötü ihtimal onları giydiririm diye düşünüyorum
defnevedoruk tosbaaa rica ederim, benim bir tane daha bebisim var o yüzden yazmadığım evde mevcut olan şeylerde var bu arada ilk bebisse daha eksiği olan bir liste💕
tosbaaa defnevedoruk araba vs. gibi eksiklerin yerine kıyafet daha zor geliyordu bana. o yüzden çok hoşuma gitti listeniz, sağolun tekrar 🤍
Mavili1480 tosbaaa İnşallah amin 😊🤲 hastane çıkışı olarak aldım sadece abisinden de birkaç tulumu vardı yeter diye düşünüyorum fazla giymezler yaşadığım şehir yazları 38 40 derece oluyor 😊
TugbaP Kısa kollu zıbın arıyorsanız trendyoldan ohlalaKoala markasını arkadaşım önermişti, kumaşları çok güzel ben ordan aldım tavsiye ederimm. Kendi sitesinde daha uygun bu arada 💙
Elif222 tosbaaa eylül den sonra kış bence kalın giyilir soğuk oluyor özellikle akşamları. İki ay için az Alicam kısa kollu. Sonra eylül geliyor zaten uzunkolluya geçiş olacak.
tosbaaa Elif222 evet en mantıklısı ya. baktım yetmiyor internetten sipariş veririm diyerek panik yapmamaya çalışacağım :))
5134 tosbaaa Yok canım nerde herşeyi dağıtım nasıl olsa bi daha dogurmam diye 😁🤭sadece en küçük kızımın iki adet takımı var oda hatıra kalsın diye bıraktım ve kızım 8 yaşında
tosbaaa 5134 evet masraflı ama bi yandan da bebiş alışverişi çok eğlenceli bence ya. siz de o açıdan bakıp tadını çıkarabilirsiniz belki. fiyat etiketlerini görmezden gelerek tabi 🤪