Fatnur38 Fatnur38 bende smdi çok hafif pembe leke geldi peçete bnde smdi gidicem haatabeye bebde çok korkuyorum şuan ya
Marsilyasabunu nupelda_akyildiz47 iyi bari canım ben de merak etmiştim seni ama yine de söyliyim vajinal ulturason adla bebeğine zarar vermez sakın bu konuda aklında bir şey kalmasın
Fatnur38 nupelda_akyildiz47 kiz mesai saati bitti daha muayne olmadin mi ben gittim oldm nasi kalabalik daha sora gelmedi sana
Parinas nupelda_akyildiz47 bu kadar niye bekletiyorlar kanamalı gebeyi yaa. Ben kanamam olunca koştum doktora gittim aradan aldılar 10 dk beklememişimdir. Kanaman olduğunu durumun acil olduğunu belirttin mi
nupelda_akyildiz47 Fatnur38 önce randevulu hastalara baktı ondan sonra sıra bize geldi fiş almıştık maalesef düşük yapmışım
Parinas nupelda_akyildiz47 geçmiş olsun ☹️parça zaten sebepsiz gelmezdi. Kürtaj mı öneriyorlar ne diyorlar. Belki parça kalmadan düşmüştür. Çok üzüldüm adına sağlıksızmış demekki vücut atmış. Rabbim yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah tez zamanda
nupelda_akyildiz47 Parinas hayır öyle değil eşimle aramızda kan uyuşmazlığı varmış ondan dolayı düşük olmuş dünkü ultrason görüntülerine baktı doktorum kesenin içinde kalbi atan bi fetüs yapısı var dedi kanamayla beraber düşürmüşsün şuan tertemiz görünüyor dedi
Parinas nupelda_akyildiz47 kan uyuşmazlığı soruluyor ama başta. Sen negatif eşin pozitifse oluyor. Doktorlar bunu bilir buna göre yol alırlar. İhmal mi var ki ☹️
Marsilyasabunu Demekki gerekli testleri yapmadılar başta veya seni bilgilendirmediler işte bu yüzden hamilelikten daha önemli bişey varsa düzgün doktor bulmak bu durumda kimse engel olamaz dı ama bazı durumlarda doktorun etkisi büyük oluyor nupelda_akyildiz47
BengiK nupelda_akyildiz47 cok uzuldum gecmis olsun. Su an kürtaj vs gerekmiyor temizlendi mi tumuyle?
nupelda_akyildiz47 Kızlar delirmek üzereyim başım çok ağrıyor buz torbası koydum geçsin diye geçmiyor ağlıyorum ağlama diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bana bi fikir verin lütfen
Parinas nupelda_akyildiz47 ağlamaktan ağrıyordur. Benim de çok ağlayınca ağrır. Kuvvetli bi ağrı kesici içsen☹️
Parinas Smeyye_9195 5+ larda kan verilmez artık ultrasonda doktor herşey yolunda diyorsa yolundadır. Yersiz bir posta zamansız bi yorum yaptınız. Doktorunuza güvenin kâfi