nupelda_akyildiz47 GirlandBoy_Mom keseyi gördük gördükten sonra değer böyle göründü doktor kesenin içinde bebeği tam net göremedim dedi ama ben kesenin içinde küçücük bişey fark ettim söyledim de olabilir annesi dedi
nupelda_akyildiz47 Ayfersalih28 ne yapacağımı bilemez durumdayım çok ani duygu değişimleri yaşıyorum kafayı yemek üzereyim sakin olmaya çalışıyorum yapamıyorum da?
Marsilyasabunu nupelda_akyildiz47 canım böyle şeylerde özelde araştır güzel bir Dr bul o numarasını veriyor bir sıkıntın olduğunda mesajda atıyorsun hemen gel diyor veya sorun yok diyor yani ben de başta senin gibi oldum inan devlettekiler asla ilgilenmiyor acildekiler bir şey bilmiyor en iyisi bu tek kişi ilgilenicek tamamen varsa durumun hiç düşünme derim devlette dert sahibi olursun sadece
Nisannurr Canım sakin olmaya çalış çok zor bir durum seni anlıyorum. Ama stres iyice zarar verir. Belki laboratuvar hatasıdır ? İyi düşün iyi olsun.. bol bol dua et
nupelda_akyildiz47 Nisannurr sakin olmaya çalışıyorum ama her bi yandan farklı bişey duyuyorum en son ağladım Allahım bebeğimi bana bağışla diye ağladım diye bana psikolojin bozulmuş senin dediler bu durumda nasıl sakin olabilirim bilmiyorum?
Nisannurr nupelda_akyildiz47 çok iyi anlıyorum seni. 2 defa kimyasal yaşadım millet bana sen delimisin neyine üzülüyorsun dedi.. her kafadan ses çıkar boşver duyma. Dua et Allah’a emanet et inşallah kötü bir şey olmaz. Sonuçta ultrasonda görmüşsün bak onu düşün. Sana dua atayım dinle istersen
Bebemiz nupelda_akyildiz47 canım öncelikle sakin ol. Sadece şunı söylemek isterim beta değerin aynı saatte vermiş olmasan bile düşmüş belki sonuçta hata vardır. Ama normalde 2600 lerde olan günden sonra verdiğin için az da olsa artmış olmalı. Ben daha önce 4 kez düşük yaptığım için biliyorum. Benim de değer düşmüştü seni üzmek istemem ancak hazırlıklı olman için yazıyorum. Lütfen sakin ol belki de sonuö hatalıdır
Marsilyasabunu nupelda_akyildiz47 o yanındakiler kimse bir karış akılları yok ona eminim tövbe yarabbim ya
Kelebekkkk34 nupelda_akyildiz47 sakin ol canım stres yapma böyle daha çok zararı olur. Seni anlamayanlara anlatmaya çalışma sakin biyere geç herşeyin Allahtan olduğuna inan bu bebeği sana Allah vermiş nasip ettiyse kucağına almayıda nasip eder inşallah. Kafanı dağıtmaya çalış
nupelda_akyildiz47 Egy 4.ayda tekrar hamile kaldım Marsilyasabunu özele randevu aldım gideceğim yarın
Parinas nupelda_akyildiz47 kese göründükten sonra bhcg dalgalanma yapabilir. Kan vermek yerine doktor muayenesine gidin düzenli artık. Tekrar yükselme düşme yapabilir kafanız allak bullak olur. Bi sıkıntı olursa doktor ultrasonda zaten görecektir
nupelda_akyildiz47 Parinas ultrasonda da baktık 7+2 haftayla uyumlu kese var dendi ben buradaki devlet hastanesi doktorlarına hiç güvenmiyorum zaten o yüzden özele gideceğim yarın
Egy Benim de 5 haftalık. Beta 43-93-122 çıktı. Kahverengi. Siyah akıntım var. Doktor kimyasala dönüyor olabilir dedi. Çok ağladım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
nupelda_akyildiz47 Egy benim de ilk gebeliğim kimyasal gebelikti ama sağlıklı bi gebelik kimyasala dönemez ya o zaten başından beri kimyasal gebeliktir
nupelda_akyildiz47 Kelebekkkk34 biliyorum canım ama evlat işte ister istemez insan endişeleniyor bende çok takıntılı biriyim bebeğime bi zarar gelsin istemiyorum hamile kalmayı da çok istiyordum çok dua ettim şimdi de böyle olunca çok üzülüyorum
Marsilyasabunu nupelda_akyildiz47 keşke seninle arkadaş olsaydık bir güzel kavga çıkarıp sıvasaydım boş yapanları neyse 😀
GirlandBoy_Mom nupelda_akyildiz47 allahım sağ salim kucağına almayı ve günleri atlatmanı nasip etsin inşallah güzelim 🤲🤲
Egy nupelda_akyildiz47 ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız? İlk defa oldu. İkinci artışa sevindim fakat 93 sonra 122 çok artmamış ve kahverengi kan gibi geliyor az bu korkuttu
nupelda_akyildiz47 Marsilyasabunu offff sen gel çevremden dinle beni en ufak bişeyde ağızlarının payını verdiğim için kimse bana en ufak bişey demeye korkuyor bazen başıma bela da alıyorum ama olsun kendimi ezdirmekten iyidir
nupelda_akyildiz47 GirlandBoy_Mom amin amin Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne isteği varsa versin sıkıntılarını gidersin inşallah🤲🏻