aslanmommy çok ilgisiz bir doktormus bende riksli gebeligik banada peritaloji doktoruna 4 defa muane oldum bebegin çok iri suyun fazla gibi şeyler dedi şeker yüklemesi yaptırdım ama çıkmadı başladı yanlış basılmış sen şekerin var senin bebegin gelişimi önde suyun fazla diye diye piskolejimi bozdu ama çok güzel anlatıyor ne yapmam lazım dedim şekeri hayatından çıkar bende tmm dedim bide bi enfeksiyon bakteri kapmisim kediden kopekten gelen ben sok kedi kopekmi sevdin dedi bende yok ben evdeyim surekli dedim tek kusum var bide esim onları atayım o zaman dedim güldü sonra beni fakülte sevk etti oda baktı inceledi bisey yok sende sitres yapma dedi ama ben kimseye güvenmedim sorna kendi kadın doğum doktoruma gittim o baktı evet bebegin gelişimi önde ama suyun normal fazla değil dedi şekerinde yok dedi bu arada ben evdede 1 ay şeker takibi yaptim çok şükür şekerin yok genlerle alakalı senin bebeginin gelişimi dedi kendi gittiğim kadın doğum doktoru mükemmel bende riskli olduğum için pazartesi rahatsizdim muane etti servikal uzunluğuna bebegin suyumu geliyor diye sonra sancima baktı hepsi normal cikti sadece enfeksiyon varmış suan iyiyim.cok şükür sende güvendiğin iyi bir kadın doğum doktoruna git ben o doktordan başkasına güvenemiyorum bana hiç idararin sıkışık olsun demedi ilk defa duydum dikkat et kendine canım sen😊