Busetacir Selamlar hanımlar, 32. Hafta içindeyim regl ağrısı gibi ağrılarım var kasıklarıma ufak ufak sancı giriyor 2 günde bir oluyor bu. Yalancı sancı diye duydum bir sıkıntı olmaz di mi? Bilgisi olan yazabilir mi?
Betamom Busetacir bende de var hatta bir ay önce başladı. Karnım bi anda taş gibi oluyor yürümekte bile zorlanıyorum. Siz mutlka gidince söyleyin. Ama kimle konustuysam hepsi az su içiyorsun dedi. Hatta önceki gittiğimde bos serum takviye ettiler. İki hafta önce gittiğimdede herhangi bir problem yok dedi. Anladıgım kadarıyla daha hızlı büyüyoruz o yüzdende kasık agrılarımız cok oluyır
ozlemsndl1 Bende şuanda 32.haftadayım bende de kasıklarımda regl sancısına benzer sancılar var bende bekleyeyim bilgisi olan bilgilendirsin bizi endişeleniyorum erken doğum riskim var.
Busetacir ozlemsndl1 bende hiç öyle bir risk konuşulmamıştı ama bu hafta bu ağrılardan dolayı korkmaya başladım. Yarın kontrolüm var, doktorumla konuşurum söylediklerini size de yazarım
Busetacir Crnklcc Bebek D vitamininizi emiyor ve bunlar bu tür ağrılara sebep olabiliyor dedi. Normalmiş ve olucakmış yapıcak bir şey yokmuş
Busetacir Betamom ben bol su içiyorum, bebeğim toplanmıyor ama kasıklarımda regl ağrısı şeklinde ağrılarım oluyordu. Yalancı sancıymış normal dediler, hemen sordum korkuma doktora😊