A_nuur19 canım ben 2 kere ilk aydan hamile kalmıştım ikisi de sağlıksızdı kürtaj oldum sonra tekrar denedim 10 ay olmadı hatta çatlatma iğnesi bile yaptırmıştım bu süreçte 10 kilo kadar almışım doktor karın bölgem yağlanmış bu şekilde yumurta kendini yumurtalıktan atamaz sen kilo ver sağlıklı beslen spor yap karın yağlarını erit kendiliğinden hamile kalacaksın dedi 12 ocakta adet olmustum 14 ocakta doktor böyle söyledi o gün karar verdim ağzıma şeker sürmedim her gün yürüyüş yaptım leslie zumba yaptım diyetisyene başlamıştım her hafta düzenli ve sağlıklı beslendim bu süreçte sadece 2 kere ilişki olmuştu eşimle ve doktorun dediği gibi bu ay hamile kaldım inanamadım ne kadar etkilediğini düşünebiliyor musun 99 kiloyla başladım şu an 90 kiloyum diyetisyene ne olur ne olmaz diye devam ediyorum fiziksel aktivitem yok ama bence sağlıklı yaşamak coook etkiliyor bu süreçte keciboynuzları hayır tohumları her şeyi kullanmıştım yumurta ve sperm kalitesiz iyiydi ama demek ki vücut yağları birleşmesine engel oldu bence başlarda bir diyetisyenle veya spor salonuyla ilerlemen senin için daha iyi olur baştan sıkı tutunca irade sağlayınca devamı zaten geliyor ilk başta o yağların eritince korumak daha kolay olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebislerin olur canım ❤️❤️❤️