ABC1 Zge12 ben daha 2. Gidişim sakin bi doktor ve herşeyi anlatıyor o sakınlıkle 6+6 daha o yüzden sordum ilk gidişlerim
Sema7 birannis_ bende Koray beye gidiyorum fiyatları çok yüksek ama işinin ustası gereksiz yere hiç korkutmuyor gereksiz tahlil istemiyor. Ben tüp bebek tedavisi oldugum için artık devlete geçmeye kara rverdim devlette beğendiğiniz bı doktor varmı duydugunuz bildiğiniz
Ayseyldz07 Sema7 canım şehir hastanesi Zeynep hanım serhat bey çok duydum adını ama benim doktorum doc Dr banuhan Şahin çok iyi bir doktor çok ilgili 5 dakikada felan çıkartmıyor herseyi anlatıyor tavsiye ederim 👍🏻
birannis_ Sema7 açıkçası bende devlette doğum yapmak istiyorum çünkü ben komple bayıltilarak sezaryen olacağım özele dünya para vermek istemiyorum ama devlette hiç bir doktor bilmiyorum Zeynep hanım vardı oda ayrılmış şehir hastanesinden medstar başladı hatta bugün hiç bilmiyorum ozaman o yüzden bende son Aya doğru bakarım diye düşündüm
Sema7 Ayseyldz07 ben tüp bebek geçmişi var diye banuhan şahini düşünmüştüm zaten teşekkür ederim öneriniz içinde
iremb12 ben vitalede esra hanıma gidiyorum, medstara göre çok çok uygun kan ücretleri vs. medstarsa kan 2.000 tl di, vitalede 250 gibi bişey . Şuanlık 3. muaynem olcak memnunum
Kumsalzeyus birannis_ zeyneb inci hastahane de siz Elif vardı onu diyorsunuz sanırım o geçmiş medstara
birannis_ Kumsalzeyus olabilir ben Zeynep inciyi sormuştum ama arkadaşım karıştırmış olabilir bana da o söylemişti dediğim gibi bende üstüne hiç düşmedim açıkçası duyduğumla da kaldı