Boncuk_gozlu Yeni evliyiz hamilelik istiyorum olmuyor off insanlar insülin direncin ola bilir diyor diyet yap kiloda hamileliğe engel diyor, trioid hamileliği engeller diyor kafam kaldırmıyor artık bu kadar şeyleri ne kadar zormuş hamilelik o zaman kalamamki🥲
Ayse3434ay Boncuk_gozlu ya sen mılletı kafana takma yavaş yavaş başla bır doktora git yonlendırsın zaten böyle takıyorsan yol zor olur nasıp de çok yola
fatmakyn Boncuk_gozlu kaç yıldır evlisin cnm tedavi ol kilolar da varsa ver karamsar düşünme yaşın kaç
birdilektut15 birdilektut15 o zaman sabırlı ol canım hiçbir sıkıntı olmasa bile hemen olcak diye bir şey yokki daha dur 2 ay olmuş sen evleneli sıkıntı etme canını sıkma olur☺️
TwinsAndBeren Boncuk_gozlu 2 ayda hemen ne bekliyorsunuz ayrıca insanlara da yorum yapma hakkı neden veriyorsunuz hamilelik düşündüğünüzü söyleyip. Daha 2 ayda bunalıma girdiyseniz senelerdir deneyip olmayan insanları düşünün Allah kolaylık versin bu kafayla zaten zor ne diyim 😀
2princessmother Boncuk_gozlu daha neler 😳 canım daha çok yenisin hemen olacak diye birşey yok ki insanlar yıllarca bebek deniyor kimisi ilk gece oluyor kimisi 1 sene sonra bu nasip Zamanı vardır elbet bu kadar stres yaparsan hastalık sorun olmasa bile engel zaten hamileliğe 🙂
minnakhanimmm Doktora gitmek kötü bişey değil ki en azından birşey varsa tedavi olursun hem yeni evlisin doktorlar en az 1 sene çocuğun olmaması normal diyorlar sen kafaya takıp stres olursan zaten olmaz
Melisafurkann Burada yıllarca tedavi görmüş insanlar var çeşitli çeşitli hastalıktan dolayı bebek sahibi olamayanlar var 2 ay denedin olmadı diye bu şekilde neden strese giriyorsun bebek istiyorsan önce bir doktora git hormonlarına bak ne kadar saçma hemen doktora gitmek istemiyorum demen bence neden 2 aydan beri çocuğum olmuyor diye söyleneceğine önce bir hormonlarına baktır eğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa gerisi takdiri ilahi dua edip tevekkül edeceksin
Boncuk_gozlu Melisafurkann yahu bu ne mantıktır herkes kendi derdini çekiyor zaten herkes farklı bende böyleyim sen buna göre beni yargilayamazsln
Ngny Benim 2. Gebeliğim ikiside 7. Ayda oldu. Bu kadar kafana takma. 2 ay çok kısa bi süre. Hem zaten sağlıklı bi kadın olsa da her ay yumurtlama olmaz. Belki yumurtlaman olmamıştır olduysa da gününü tutturamışsındır. Troid insülin direnci her insanda olacak diye bişey yok. Küçücük bir vitamin eksikliği bile engel olabiliyor. Doktora gidip takviye vitamin isteyebilirsin. Zaten 2 ayda hiç bir doktor çocuk için tedaviye başlamaz. En az bir sene bekletirler.
fehuvenus İnsanlar diyor fakat bunlar maalesef olabilecek şeyler. Ben 60 kilo ve düzenli adet gören biri olarak tiroid de dahil birçok hormon düzeyimde sıkıntı çıktı. Vitaminlerim yerlerde. Üstüne bebeğin yerleşeceği yerde büyük polip ve rahim duvarı kalınlaşması varmış ameliyat oldum. Hiçbir sağlık sorunu yaşamadığımdan doğurganlığı etkileyecek bir problem olmadığını düşünüyordum ama o işler öyle olmuyormuş. Keza eşimde de sperm sıkıntısı çıktı. Bunlar kendini belli eden şeyler değil. Ben aylarca gitmedim 1 sene olmaması normal diye keşke en başında gitseydim. İçinizi karartmak için söylemiyorum ama bizde bir şey yoktur demeyin. Çocuk kararı verilir verilmez her şeye baktırmak gerekiyor Boncuk_gozlu
Kivircik01 Boncuk_gozlu Bismillahirrahmanirrahim ben 2 buçuk yıldır ha bu ay ha önümüzdeki ay diye bekliyorum burda daha da uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımız var. 2 ay çok kısa bi süre bu cümleleri kurmak için
Melisafurkann Boncuk_gozlu burası sadece seni onaylayacak bir platform değil sen burada tartışma açmışsın ben sana fikirlerimi üsluplu bir şekilde dile getirmişsin birde herkes kendi derdini çekiyor demişsin ne kadar ayıp rabbim herkesin derdini hafifletsin iyileştirsin duymak istemediğin şeyler mutlaka olacak herkes seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değil bunlardan hoşnut değilsen platformu kullanma bebeğim 🫠 rabbim en kısa zamanda sanada bir bebek nasip etsin
Kivircik01 Boncuk_gozlu sana karıştığımı kim söyledi ? Fikrimi belirttim bu da benim özgürlüğüm hoşuna gider veya gitmez.
Boncuk_gozlu Kivircik01 sonuçta hedefler aynı ha 2 ay ha 3 yıl. Ne fark eder? Benim arzumu neden küçümsüyorsun?
Boncuk_gozlu Melisafurkann e sende bana ayıp etmişsin . Diyorsunki burda yıllarca uğraşan var falan anladımda sonuçta hepimizin hedefi aynı. Böyle diyerek neden benim hedefimi küçümsüyorsun? Ha 3 yıl olsun,ha 2 ay sonuçta hedef aynı değil mi?
Boncuk_gozlu Melisafurkann ben kimseye izin vermiyorum benim isteklerimi küçümsemeye..ben sadece böyle hastalıkları olupta hamile kalanlar oldumu soruyorum. O cümleleri söylemene gerek yoktu yani. 2 ay bile olsa benim için büyük önem kasdediyor