1tosbikannesi Tugcedoruk canıııım şimdi gördüm nasılsın doğdu mu bebiş durumun ne duam seninle kuzumm
Tugcedoruk 1tosbikannesi canım benim saol dogum oldu bebiş yanımda saglıkla ama sezeryana dondu doğum açılma olmadı 4 cm sabit kaldı serklaj cıktıgı yerdeki sertlik bebegşn gelişine engel oldu mecburen sezeryan oldum
1tosbikannesi Tugcedoruk ohhh çok şükür kuzuum ikinizde sağlıklı olunda olsun sezeryan olsun kuzum benim badekuş hoşgeldi 🌸
Tugcedoruk 1tosbikannesi canım çok şükür iyiyiz badekuş gayet iyi sarılık takıp edıliyor kan uyuşmazlıgımız var ben negatif bade pozitif ama çok şükür iyiz dun berbattım ama bugun daha iyiyim çok şükür sen nasılsın kontrole gittinmi
1tosbikannesi Tugcedoruk kan uyuşmazlığı problem değil kuzum iğnesi var onun onu yapmaları lazım sana ilk 72 saat içinde diye biliyorum sarılık içinde emzirmeye çalış kuzum bol bol herşey yoluna girer çok şükür iyi olmanıza çok sevindim kuzum aklım sende kaldı gerçekten 🌸
1tosbikannesi Tugcedoruk bende kontrole gittim dün sadece nst bakıldı sancım hiç çıkmadı bizimkinin gelmeye çok niyeti yok gibi artık sonuna kadar bekleyecek galiba 🌸
Tugcedoruk 1tosbikannesi evet canım yapıldı kan uyuşmazlık iğnesi sarılık düştü zaten çok şükür eve geldik bugün şükürler olsun atlattık darısı sana inşallah vakitlice ohh ohh korkuttu bu cadılar bizi sonra gelmek bilmiyorlar neyse en hayırlı zamanda diyelim kuzum benim
Tugcedoruk Duşumu falan da aldım evdeyim inanamıyorum gercekten bitti gitti şükürler olsun normal olmadı ama hayırlısıda buymuş demekki ne diyelim 💜💜
Tugcedoruk 1tosbikannesi çok çok güzel bir duyguymuş canım benım allahım her isteyene nasip etsin bugun daha bir bağ kurdum kendimde toparlanıyorum ya yavaş yavaş birde çok güzel kokuyor çok aşk
1tosbikannesi Tugcedoruk kuzum amin amin inşallah. Doya doya sev kuzum çok bekledin bu günleri neler neler atlattın çok şükür hepsi geride kaldı 🌸 çiçeğim benim
Tugcedoruk 1tosbikannesi allah razı olsun canım benim darısı senin başına çok güzel bir duygu gercekten ama tüm acılara çekilenlere değdi💜💜
1tosbikannesi Tugcedoruk yok kuzum hiç gelmeye niyeti yok iyiyiz ikimizde çok şükür siz nasılsınız bebiş nasıl 🌸
Tugcedoruk 1tosbikannesi iyiz bizde kuzum valla alışmaya basladık iyice ben ona o bana 💜💜 ya bizimkiler şaka gibi cıktı erken gelicek gibi odümüzü koparıp sonra gelmek istememe 😂 ama çok az kaldı kavuşmanıza🌸
1tosbikannesi Tugcedoruk 14 gün gösteriyor kuzum kavuşmaya ama bakalım gerçekten şaka gibi ya gelmiyor şimdi de cimcimem 🌸 iyi iyi kuzum daha çok alışacaksınız birbirinize ne güzel işte Rabbim isteyen herkese nasip etsin