Iraz Tutaste_ onu da beklediler canım zaten ilk doğumum sezeryandi bundan sonra dikkat edeceğim teşekkür ederim Rabbim evlatlarimizi korusun
birkizanneesi Iraz kapı pencere açmadın mı canım doktora git acile ne olur ne olmaz. Ben kapı pencere açıp öyle yapıyorum
Begm_01 Iraz astımın olabilir mi hamileliğimde astım oldum öğrendim deterjan öyle oluyorjm aynı bende
Iraz Begm_01 krontik bronşitim var canım astimim varmı bilmiyorum bir ara bir doktor kızartma bile yapmiycaksin evde demişti ama parfüme karşı filan duyarlılık yok bende
AnayimBenAna_ Tutaste_ bende evimde en az kullandığım deterjan çamaşır suyudur.. millet su niyetine kullanıyor resmen
deletedmom43191 Tutaste_ ayy bende hafta sonu banyoyu yıkadım çamaşır suyuyla nefes alamadim daraldım gözlerim karardı kendimi zor attım banyodan üstüne kocamdan azar isittim su deterjan işlerini bana bırak hamile halinle girme o tehlikeye diye 😒😒😒
Tutaste_ deletedmom43191 aynen bide bunu sıcak suyla yapanlar var. Yanı ucurumdan atlasalar daha geç ölürler
deletedmom43191 Tutaste_ ay yok ben soğuk su öyle sıcak suyu vurmam deterjana evi silerken bile yüzey temizleyiciyi soğuk suya döküyorum