deletedmom43191 Şimdi ben 3 buçuk ve 1 buçuk yaşındaki çocuklarımın kiyafetlerini aynı yıkıyorum bunların içine yeni doğacak olan çocuğumun kiyafetlerini de katabilir miyim yoksa yenidogan ayrı mı yıkanmalı 🤔🤔
Parinas deletedmom43191 çocuklar küçükmüş ben olsam birlikte yıkardım. Benimkiler 6 ve 3,5 yaşındalar büyük oldukları için yıkamıycam birlikte
zynpknt deletedmom43191 yani küçüklermiş bence birlikte olur okula falan gitseler salgın dönemi de bide kurutma makinesi kullanıyosanız veya ütülüyosanız zaten o ısı dezenfekte eder☺️
Mrvsmt2502 deletedmom43191 benim 3 yaşında kızım var kardeşi 3 ay sonra katılacak aramıza ikisinin kıyafetlerini bir yıkayacağım zaten kızımınkinide hâlâ yüksek ısıda yıkarım sorun olacağını sanmıyorum
deletedmom43191 Parinas bende bir yıkamayı düşünüyorum yine her ihtimale karşı sormak istedim 😊😊😊 teşekkür ederim
deletedmom43191 zynpknt ikisinide yapmıyorum 🙈🙈🙈 bencede birlikte olur her ihtimale karşı sormak istedim yanlış birsey yapmayayım diye
zynpknt deletedmom43191 ya okula gitseler sıkıntı da zaten onlar da evdedir şuan aynı evde ne olabilir bilmiyorum ben mi rahat düşündüm ama😂
hanimiys deletedmom43191 bence bir müddet ayrı yıka en azından 6 ayına kadar çünkü yenidoğanların ciltleri hassas oluyor
Fatmadmr37 deletedmom43191 yenidogan çok daha hassas bence 2 3 ay da olsa ayrı yikayin. Benim de 2. Bebeğim doğduğunda kızım 3 yaşında olacak. Bir kaç ay ayrı yıkamayı düşünüyorum.
Rabiul deletedmom43191 yazın doğsaydı kesin ayrı yıkardım çünkü parka gidiyorlar yerlere atıyorlar kendilerini kreşe giden var , aile apartmanındaysanız bebekler sürekli görümce , elti , kv gidip geliyorsa bile ayrı yıkardım