Merimeri06 Kızlae ben devlette detaylı için geç kaldım o yüzden randevu alamadım özel hastanede ne kadara yaparlar detayliyi bilen varsa bana söyleyebilir mi
Merimeri06 Tatli_bebek12 tabiki ama erken almak lazım şehir hastanesi yapıyor sadece 12 haftada gitmek lazim
Tatli_bebek12 Merimeri06 12 haftada ben ikili tarama yaptım Ayrıntı 20 haftada oluyor bunu devlet yapmıyor diye biliyorum ben şaşırdım yarın sormqm lazım sonuçlarım için gideceğim inşallah yapiyolardir özeller çok pahalı
Merimeri06 Tatli_bebek12 tabiki yapıyor ben devlet kontrolluyum doktor zaten ikili tarama verirken söylüyor şehir Hastanesi’ne gidin randevu alın yoksa bulamazsınız randevu diye benim biraz ihmalkarligim oldu o yüzden bulamadım ama ilk hamileligimde şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason yaptirmistim
Merimeri06 Talentedmom ben özel takipli değilim sıra bulamadim devlette o yüzden sordum makul bir fiyat olursa özelde yaptiricam mecburen
Zeynepserra10 Ben bugün Sincanda başak tıp merkezi var orada yaptırdım 3000 liraya. En uygun burası sanırım ankarada. Ama kısa sürdü 15 dk sürdü anca bi sorun yok dedi rapor fotoğraf falan verdi
Merimeri06 Tatli_bebek12 yok gidip radyoloji veznesinden alıyorsun ama ilk önce muayne olup doktorunun istem atması gerekiyor o seni yönlendiriyor zaten