ylmzdry0 kızlar bulantı hapı kullanan var mı mide bulantısından cok bitkin düştüm sizler ne yapıyorsunuz
Tugba2794 ylmzdry0 prilam kullanmıstım gebelıgın basında ama benım bulantım cok sıddetlıydı bır işe yaramadı bir üstü olan zofer verıldı serum falan takılmıstı yıne sıddetlıydı 17. Haftada gecmıstı
Basakparlar ylmzdry0 bana da prilam verdi 4-5 kutu öylece duruyor daha kullanmak nasip olmadı olmasında 🙃
Bek15 ylmzdry0 bana doktorum Prilam verdi akşam 2 sabah 2 içiyorum çok şükür şu ana kadar iyi geldi 10. Haftayım ama migren atakları geçiriyorum o da mideme vuruyor ona çare bulamıyorum 🥺
Tugba2794 ylmzdry0 öyle olsa neden kadın doğum doktoru bu ılacı versın ki genetık sorun olabılır o bahsettıgınız rahatsızlık. Ben de uzun kullanmadım 2.5 saat suruyordu serum hali oyuzden 2 defa gıttım taktırdım serumu gecırmeyınce gerek duymadım
Merveasya78 ylmzdry0 bu ikinci hamileliğim. 10 haftalığım. Hamileliğimin başında başlarım doğuma kadar kullanırım.
Nursemablk ylmzdry0 benim doktorum prilam dr verdi geceleri 2 tane içiyorum (dr önerisiyle) baya faydasını gördüm. İçmezsem bende baya bitkin düşüyorum sürekli de midem kötüleşiyor 🤗