Ceydaa61 Merhaba kızlar hayırlı akşamlar. İstanbul Avrupa Yakası daha çok Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Avcılar tarafında önerebileceğiniz alanında iyi ve ilgili bayan kadın doğum uzmanı var mı?
Busbus Ceydaa61 beylikdüzü medilife ta senem ve selda var.avcılar anadoluda özcan var.avcılar hospital da nil bilgen var cnm .gidenler memnunlar
SmyyBicen Ceydaa61 ben Reyap hastanesine başlıycam dr. diler koyuncu hakkında çok güzel yorumlar aldım
jrarya Ceydaa61 dediğin lokasyonlarada tam değil ama yakın sayılır Yenibosnada sait halil bey var nish’te muaynehanesi çok ilgili ve bilgili
Ceydaa61 Busbus Busbus benim doktorum Nil Hanım çok da memnunum ama muayene ücreti çok fazla tahlil fiyatları da öyle😣 Ama senem ve Selda’ya bakıcam inşallah🙏🏻 Çok teşekkür ederim☺
Ceydaa61 jrarya çok teşekkür ederim ama hem bana uzak hem erkek doktor düşünmüyorum. Yine de çok teşekkür ederim☺
Serdogrul jrarya konuyla ilgisi yok ama görünce dayanamadım 🙂 söylediğiniz sait halil bey bizim eski ev sahibimiz 😊😊
SmyyBicen Ceydaa61 tam teşekkürlü bi yer özellikle yenidoğan yoğunbakım ünitesi olduğu için tercih ettim her hastanede olmuyor
SmyyBicen Ceydaa61 Esenyurt innovia 3 sitesinin orda çok güzel temiz bi hastane kara sevda dizisinin çekildiği hastane diler bayan doktor bende erkek tercih etmiyorum 😊
klebsiella Beylikduzu kolanda arzu hanima gidiyorum. Aşiri ilgili degil ama cok hastasi var ve iyi bir doktor.
Ceydaa61 klebsiella teşekkür ederim hamile kalmadan önce bi kez muayene olmuştum ona. Çok tatlı bi doktor☺