gmzttn Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ancak yanma ya da kaşınma gibi şikayetlerim yok sadece akıntı oluyor o da aşırı yoğun değil doktor iki ayrı antibiyotik (Aksef-Azitro) ve fitil (Gyno-Lomexin) yazmış kullananız var mı riski var mıdır tedirginim 😕
myangelson gmzttn riskli bir durum olsa doktorunuz vermezdi. Önceki hamileliğimde de çok kullandım bunda da çok kullandım antibiyotik haplar, iğneler, serumlar, fitiller. Enfeksiyon daha riskli antibiyotikten
Sevdanurr4 gmzttn canım bende 12 haftalıkken antibiyotik kullandım aksef bir sorun olmadı zaten genel cerrah kullanmam gerektiğini söyledi kadın doğum doktorum aksef içebilirsin dedi kendi doktorun söylediyse sorun olmaz endişe etme
gamze_gs88 gmzttn ben kullandım tek seferlik antibiyotık ve 3 günlük fitil hatta yeni kullandım3 gün oldu 22 haftalık hamileyim çok şükür bir sıkıntım yok kasıklarım agrıyordu enfeksıyondan çok şükür kendime geldim hatta
gmzttn myangelson Geçmiş olsun canım umarım işe yaramıştır daha iyisindir 🙏🏻 ilk gebelik olduğundan hemde belirti çok olmadığı için endişe duyuyorum da
myangelson gmzttn en son çok kötü grip oldum 1000 lik antibiyotik kullandım 15 gün önce çok şükür iyiyim onu kullanmasam daha kötüydüm iyilesemiyordum. Bu ilaçları kadın doğum doktorunuz yazdıysa korkmayın veya hamile olduğunuzu biliyorsa yazan doktor sıkıntı olmaz
gmzttn Sevdanurr4 Aksef olan için 12 saatte bir, Azitro içinde 24 saatte bir yazmış iki ayrı antibiyotik
gmzttn gamze_gs88 çok geçmiş olsun canım, bende 28. Haftadayım kasık ağrısı gibi şikayetim yok ama son iki üç gündür çok baskı hissediyorum şeker yüklemesi aşamasında tahlil de çıktı enfeksiyon
Femay gmzttn zaten ufacık riski olsa vermezlerdi merak etme canım aksef kullandım bugün bitti hatta. Hastanede yattığım dönem klavunat antibiyotik tedavisi yaptılar o da 1000lik ağır BİR antibiyotikti bir şey olmaz merak etme.
Selim_Alparslan gmzttn bende ayni ilaçları geçen hafta kullandım cok şükür yan etkisi de olmadı ve hemen geçirdi . Ayrıca ilk gebelikte de çok kullandım. Sık sık idrara yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar geçiriyorum. Surekli kullanmıştım ilk gebelikte.
Liya3444 gmzttn azitroyu kullanmadım ama diğer ikisini kullandım hatta aksef yeni bitti. Gyno lomexin de gebelik düşündüğümde surecte yani hamile kalmadan once mantar oldugum zamanlar hep onu kullandım bana cok iyi geldi şimdi 12 haftalıgım ozellıkle o fitili istedim ama bunu hamilelrğim son haftalarında veriyolarmıs oyle dedi doktor oyuzdwn baska fitil verdi kullandım sizin kac haftalık suan
Babyyyy15 gmzttn bende de geçmeyen bir enfeksiyon var aylardır var ama sadece uromisin toz veriyor antibiyotik vermedi belki verse bende hemen toparlarım