Betusm DuyguK ben cok sevmiyorum ve gaz yapıyor normal süt bende laktozsuz denedim hoşuma gitti yani fark eder mi etmez mi bilmiyorum fakat yoğurt daha yararlı diyorlar 🤷♀️
Zeynepesilam Pinar veya içim laktozsuz. Diğer sütleri sindirmekte güçlük çekiyorum çok şişiriyor resmen içtikten sonra karnım çatlayacak gibi oluyor. Benim gibi sutu sindiremeyen varmi?
Fulisko Zeynepesilam olmaz mı her gün muhakkak bir bardak içiyoruö tüm gün gaz problemim oluyor.bıktım vallahi
Diqudiqu Sütü bende sindiremiyorum ama int de hazır sütler ile ilgili o kdr video var ki kaynatırken patlayan faşan. En iyisi güvendiğiniz bi yerden köy sütü alıp içmek diye düşünüyorum. Bende de sindirim problemi olduğu için gece yatmadan içiyorum sabaha kadar gaz kendi kendine çıkıyo ama gündüz içsem günüm zindan oluyo
Badesmom Laktozsuz süt bana resmen inek gibi kokuyodu içemedim hiç normal tam yağlı içiyorum yarım yağlı olanlar gaz yapıyormuş öyle dedi diyetisyen. Pınar içim ama genelde bim dost günlük süt içiyorum. Pastörize olmayan sütü alıp içmeyin kesinlikle