Kubusnn ppmerlina ya ben neden bilmiyorum çok soruyorum bakınıyorum ama mükemmel bir heyecan içinde değilim garip duygulardayım anlamsızca ne hissedeceğimi henüz kestiremiyorum sanırım 🤷♀️🤷♀️
Sendenbanakalan ppmerlina vlla nedeni nasıl oluyor hani dr o yönden bşy demedi ilk gebeligimdi ögrendigimden beri kahverengi aşırı kanamam oluyordu hani kırmzıda degildi ama 10 gün kadar sürdü norml herhlde dedim keseyi filanda gördük dr norml diyordu ama icim icimi yiyordu sonra yine gittim norml muyeneye dr uzun sürdügü icin kahvengi kanamalarım progestan verdi ictigim gün kırmızı geldi ve parcayı gördüm o korku telaşla gittim malesef kese düşmüş dedi o an yıkıldım direk ilaca buldum hlada kafamda tilkiler dolanıyor ama herkese de sordum saglıksız olunca vücut dışarı atıyor diyor nasip işi Allah bilir tabiki ama bnm sıkıntılı gecti sevindim ilklerde sonra rabbimin bildigi var deyip avunuyorum. kader belki olur olmaz şükür ediyorum her halime ama ovulasyon ilk deneme oldu birde öncesi sonrası önemli ilişkide 🦋🩷 gönlümüze göre Rahman rahim olan Allah verir bize de evlat inşallah 🩷
kumsal__ ppmerlina bende öyle yapayim canım çok teşekkür ederim inşallah bu ay güzel haberler alırız 🥰
gozde91 ppmerlina hayır düşük oldu 2 ay önce bu ay tekrar Ovulasyon testleri ile takibe başlayacağım. Tam gününü yakalayabiliyorsun ve şansın artıyor gerçekten de
Kubusnn sutlukahve_ benim 5,6 aydır adetlerim düzelmişti 18,19,20 şeklinde oluyordu Ocak 18’de gebelik testim yok diye ovulasyon yaptım pik çıkmıştı Yinede o günü değerlendirdim adet tarihimde pik gördüm yani bazıları 30. 40. Günde de görebiliyormuş pik
sutlukahve_ Kubusnn evet bende ondan endise ediyorum dün başladım bakalım testlere inşallah o kadar gecikmez
Kubusnn sutlukahve_ evet hamileyim hatta o pil gördüğümde buraya atmıştım birisi değerlendir demişti ben hamilelik olabilir mi diye düşünüyordum ilk defa pik görmüştüm benim pike yakın oluyordu ama pik olmuyordu
Mervesp Kubusnn canım sadece yumurtlama pik oldugunda mu hamilelik oluyor yoksa diger günlerde şans var mı
Kubusnn Mervesp yumurtlama öncesi spermin kalitesine göre 5 gün dayanabiliyormuş minimum 2 gün dayanır desek düşük ihtimal olarak yumurta çatlayınca da 24 saati var bu şekilde yumurtlama dönemi dışında hamilelik böyle oluyor pik günleri önemli birde çatlamada olsa iyi olur