Humannrle [silindi] bu tüyoyu bizlede ni paylaşsan acaba 🫣🤭 1996 doğum kasım baksan sana zahmet hakkını helal et
[silindi] Humannrle bu hesaplama için ücret ödedim eğitim aldım 😄 öğreten kişi doktordan aldı oda herkese ücretli bakıyor 😄 1996 yılında hangi ayda doğdu canım
[silindi] Humannrle helal olsun tabi bana dua etmeniz yeterli benim de gönlüme göre olsunn inşAllah 🙏🏻🥰
Humannrle [silindi] Ha neyse sen bize ücretsiz baktın ya Allah razı olsun canım 😍 Rabbim gönlündeki hayırlı muradı tez vakitte nasip etsin inşallah 😍 28 yaş kasım canım
[silindi] Humannrle Aminnn canım ne demek hesaplarım tabi 🥰🥰 28 yaş kasım hesaplamalar sonucu kız bebek🌸
Humannrle [silindi] benim ultrason görüntüme hep kız dediler siz erkek diyorsunuz bakalım zaman ne gösterecek sağlıklı olsunlar da inşallah 🤲
Semakrc [silindi] bizede bakar mısınız anne doğum 22.07.1996 sat 24.12.2024 çok kız istiyorum inşallah kız dersin🩷
Humannrle [silindi] bunu da bildiniz 😍 tebrikler aralık 1996 doğumlu hamile kaldığı ay şubat canım son kez buna da bak 🙈
Asenat6565 Asenat6565 [silindi] çok teşekkür ederm çok mutlu oldum gece gece inşallah rabbim gönlümdekini nasip eder sizin tahmininiz çıkar çıktığı gibi yazıcam size♥️
Ozgeliz Humannrle öğrenirseniz buradan bildirim yapın ipekleumut arkadaşımın hesabıydı artık kendi hesabımdan yanıtlayacam