Feyzacnszoglu Ozgeliz 5 ocak doğum günüm sat 19 ocak yeni 27 oldum😄 bi de şunu der misiniz ekim hamile kaldığı ay yaş 25
Ozgeliz Feyzacnszoglu Şubat ayında , 27 yaşında hamile kaldınız diye hesapladım kız bebek🌸 ama eğer Ocak da hamile kaldıysanız erkek bebek 🩵 25 yaşında , Ekim ayında hamile kaldı kız bebek 🌸
Hgvmez1986 Ozgeliz Size birşey soracağım benim doğum tarihim kimlikte yazanla aynı değil ben size gerçek doğum tarihini söyledim o şekilde tahminde bulundunuz doğrudur değilmi hesaplamamız
Feyzacnszoglu Ozgeliz 19 ocak son adet tarihim. Hamile kaldığım ay ocak diye mi hesaplanır şubat diye mi acaba bi kızım var bir de oğlum olsun isterim hayırlarla ❤️ bu arada diğer sorduğumu da doğru bildiniz vallahi tebriklerr🫰🏻
Ozgeliz Humannrle öğrenirseniz buradan bildirim yapın ipekleumut arkadaşımın hesabıydı artık kendi hesabımdan yanıtlayacam
Ozgeliz Asenat6565 öğrendiğiniz de buradan paylaşın ipekleumut arkadaşımın hesabıydı artık kendi hesabımdan paylaşcam
SuEr_Tu1512 [silindi] Ben çin takvimine falan baktım da benimkini de hesaplar mısınnn? Yaş 21, 28.01.2025 son adet tarihi 07.05.2003de doğum tarihim
Ozgeliz SuEr_Tu1512 Çin takvimi doğru değil benim yaptığım özel bi hesaplama ücretli öğrendim emek verdim 🥰🥰 kız bebiş🌸
Feyzacnszoglu Ozgeliz hep bir hafta erken olurum yani hamile kalmasaydım 12 şubatta adet olcaktım 24 günde bir oluyor galiba
SuEr_Tu1512 Ozgeliz Ayy inşallahhh Rabbim hayırlısıyla versin🤲 Bir tane oğlum var, kız çok istiyorum🥹