Hamis354225 Özel hastane doktoru ile anlaşınca gece örneğin suyumuz geldi normal doğum için hastaneye gittiğimizde kendi doktorumuz mu geliyor, yoksa oradaki nöbetçi doktor mu giriyor doğuma?
Nilayy95 Hamis354225 kendi doktorumuz geliyor ben sormuştum. medical parkta doğum yapacağım bende. normal değil benim doğumum ama normal de olsa ben geleceğim demişti
BATA Doktorunu istiyorsan geliyor mutlaka gelmeyeni duymadım ama bazı hastanelerde kendi doktorunun gelmesi için ekstra ücret talep ediyorlar.
yasmincasmin Nilayy95 merhaba, konudan bağımsız Medical parkta hangi doktora takiplisiniz acaba ve memnun musunuz?
Nilayy95 yasmincasmin evet özellikle aliağadan o doktorum için 1,5 saat uzaklıktan gidiyorum :) DR.murat ishakoğlu . 7/24 wp tan size cevap veriyor. endişenlendirmiyor. panik yaptırmıyor. mesela bebek sırtı dönükse git gez öyle bakayım diyor acele ettirmiyor. komik . sohbeti iyi bir doktor :)
ElifBD Eğer paket yok ise kendi doktorun gelmesi için mesai dışı ödeme istiyorlarmış dün hastane ile görüştüm