Kubusnn Begonvil15 geçmiş olsun ❤️🩹 inşallah annem bana çok ısrar etti hacamatla sülükte yaptır diye ama ben korkarım yani kadında baya paylaşıyor hamile kalanları falan işe yarıyor demek ki
Begonvil15 Kubusnn Allah in izniyle inşallah vesile olmuştur hacamat, bence inanmak da çok önemli kısmet Rabbim nasıl uygun görürse 🙏🏻
Mervecimmm Begonvil15 siz kasıklara isterseniz yapar. Kupa sayısına göre yapıyorlar zaten. Başta söyleyin kasıklara da istiyorum diye siz demezseniz sadece sırtınıza yapabilir. İlk gebeliğimden önce yaptırmıştım ondan mıdır bilinmez tabi ama hemen hamile kaldım. 2. De de hamile olduğumu bilmeden hamileyken yaptırdım. Onda kasıklara değil sadece sırta yaptırmıştım Allahtan bebişe bir şey olmadı.
5134 Begonvil15 Merhaba ben yaptırdım.2 yıldır yaptırım aralıklı olarak sünnet olan günlerde acısı sinek ısırığı gibi hiç acımadı benim ilk yaptırdığımda . Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Begonvil15 Ezgiiiisss dün akşam beta verdim 214 çıktı bata 4 gün varken 🥲🌸 hacamatın da şifası olmuştur bence birde idrar yolu enf oldum bir kaç gün soğan suyu içtim gebe kalmadan (daha önce de içmiştim bana iyi geliyordu canım) bu ay 4 5 kere ilişkiye girdim galiba doğru zamanlardı ya da Rabbim kısmet edecek ya oldu 😍😍🌸🌸
Ezgiiiisss Begonvil15 yaaa hayırlı olsun çok sevindimmm bende hacamatı düşünüyorum ne zamandır pcos var deneyeceğim bende Allahımın izniyle olur inşallah 🩷
Begonvil15 Kirazlar27 evet evet yaptırdım bir kere sırtıma tarama testi diye geçiyor yaptırdım kuyruk sokumumu da bir tane
Kirazlar27 Begonvil15 bende bu ay yaptırmayı düşünüyorum da bel kuyruk sokumu bacaklara yaptıracağım bi abla yapıyor inşallah banada iyi gelir bir yıldır çocuk istiyoruz ama hiç gebelik olmadı ilk önce kendi sağlığım için sonrada gebelik için istiyorum
Begonvil15 Kirazlar27 inşallah şifa olur her şeyine arkadaşım 🙏🏻 dediğim gibi ben ilk kez yaptırdım tarama testi yaptı sırt bölgeme şifalar olsun inşallah
Kirazlar27 Begonvil15 Allah razı olsun amin inşallah sende sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah banada dua eder misin senin duan kabul olur 🥰💐
Begonvil15 Kirazlar27 ettim canım sende bana et Allah rızası için lekelenmem var daha doktora gidemedim kötü bir şey olmasın Şubat’ta bir düşüğüm olmuştu
Zeynepdinc Begonvil15 sülük de ekleyin 2 gebeliğimde de Hacemat sülükten hemen sonra hamile kaldım . İç bacak içi göbek deliği çene kuyruk şokumu sülük
Begonvil15 maviskokiz merrhaba Şubat’ta düşük yapmıştım, sonrasında hacamatı yaptırdım, idrar yolu enfeksiyonu oldum soğan suyu içtim bir kaç gün vesile oldular mı bilmiyorum ama Mart’ta hamile kaldım çok şükür