Selocanbus İlk kızımın adı Gökçe. 2. Kızıma hamileyim kız ismi arıyoruz ama bulamıyorum türk kökenli kız ismi istiyorumm
Mrvsmt2502 Selocanbus tarih obası youtube kanalında çocuklarınıza türkçe isimler diye video var izlemenizi öneririm. Bir kızım var ismi tomris bende 2. Ye gebeyim buda kız bende isim arayışındayım zarina hoşuma gidiyor ama eşim beğenmedi
Minnakpopus Selocanbus bir oğlum var Alparslan. Bu bebeğim kız olsaydı tomris ya da ilay çok istiyorduk nasip bu da erkek 😂😂😂 bu bebemede İlteriş ismini vereceğiz kısmetse
Lleeyyllaa Ben kızım olsaydı Umay koymayı çok isterdim. Kuzenimin kızının adı tomris oda hoşuma gidiyor Bu arada erkek kardeşimin kızının adı Gökçe 💕❤️
MorKelebek54 Mrvsmt2502 zarina isminin anlami ne acaba? Hic duymadim hatta tekrar tekrar okudum yanlis ni yazi acaba diye 😂
Mrvsmt2502 MorKelebek54 tomris hatunun soyundan onun gibi yiğit savaşçı bir hatun Zarina. İsim olarak anlamı hükümdar kraliçe gibi . Tarih öğretmeniyim mesleki deformasyon 😃
MorKelebek54 Mrvsmt2502 anlami cok guzelmis calmis gibi olmak gibi istemem ama kizim olursa dusunucem bunu 😂 oglumun ismi alparslan onun anlamina benziyo
Birdegiliki Selocanbus Ece Asena Umay bunların üçü de çok güzel benim ilk kızım Asena ikinciye hamileyim kız olsun istedim oda gökçe Umay koyacaktim ama erkek oldu 😅 hazırlıksız yakalandım bende 😅 Ece ismi de çok güzel Türk ismi anlamida kraliçe demek çok hoş bence 😍