Ftmnnr Kızlar suyun geldiğini nasıl anlayabilirim yada suyun geldiğini anlamazsam başka nasıl bir belirti olabilir
mmedinestlms Ftmnnr suyun geldiği aynı idrar kaçırmış gibi çamaşırın baya ıslanması tuvaletin geldiğini sanıp gidilmesi vee suyun gelmesi rengi sarımsı şeffaf arası bi renk
cilginhatun Ftmnnr su geldiginde tutamazsin sürekli sıcak sıcak birseyler akar ve beraberinde akıntı eşlik edebilir
Hazalina Ftmnnr herkeste aynı belirti olmuyor diye biliyorum. Bende nişan geldi ertesi gün doğum yaptım , suyum 6 cm olduğunda patlamıştı ve birden pat diye ses çıkmıştı 🤣bebek baskı yapabiliyor sancı olabilir nişan su olabilir
Kursatsmommy Ftmnnr sancınız sıklaşabilir nişan gelebilir(gelmeyebilirde herkeste su,nişan gelmeyebiliyor) sancınızı takip edebilirsiniz
mmedinestlms Ftmnnr valla canım o kadarını bilmiyorum ben 18 haftalık iken suyumun bittiğini öğrendim ilk kez başima geldiği için suyumun geldiğini son anda sana anlattığım gibi olmuştu
Ftmnnr Kursatsmommy ya gece uyurken sanki biraz su gibi birşey gelmiş ama şu mu terle mi bilmiyorum pijamanda çok az bir iki damla gelmiş ama toplasan avuç içi yapmaz ağrım benim genelde hep vardı bdoktor ztn çocuğun hareketlerini kontrol et diyordu şimdi bilemedim dayanilmiycsk bı ağrım Yok o su gibi birşey beni korkuttu biraz onu sormak istedim
Ftmnnr mmedinestlms yaaa çok teşekkür ederim 😇 gece çok az su gibi birşey gelmiş ama şu mu termi bilemedim toplasan avuç içi yapmaz yani o yüzden dedim acaba mi diye
Ftmnnr Hazalina su hiç bir şey yokken gelen arkadaşım vardı azar azar suyu azalmış kontrole gidince doktor suyun kalmamış acil sezaryene alıyoruz dedi aldı bende korktum acaba öyle bir şey mi diye ama suyum çok azalırsa ardından. İllaki sancılar yada ağrılar oluyormuş doğru mu bilmiyorum tabi ama onun su olmadığına artık emin oldum teşekkür ederim 😇
cilginhatun Ftmnnr ama bende öyle oldu diye sizde öyle olacağı anlamına gelmez siz yine doktora veya dogumhaneye gidin bir baksınlar