idid9393 Kızlar 17 sinde beta 34 çıkmıştı, testi üstteki gibi silikti, bugün daha belirginleşmiş demi sizce güzel yükselmiş midir beta, yarın kan vermeye gideceğim, bugün regl günüm olması lazımdı normalde
Ogretmen idid9393 aynıyız 😁 ben de pazartesi test yaptım üstteki gibiydi 32 çıktı. Biraz önce yaptım alttaki gibi. Ben de yarın tekrar kan vericem. Yükselmiş görünüyor. Bebişler sağlıklı büyüsün 🤗
Nilayy95 idid9393 evet artmış görünüyor. bu arada konu ile alakasız tırnaklarınız çok güzel görünüyor 🙈 ama bi bilgi her doktor farklı söylüyo olabilir. Tırnaklarına hiç işlem yaptırma demişti bana doktorum beni elimi görüp. Önermiyorum demişti. Hatta üç ayım doldu saçımı boyatabilirmiyim demiştim evet boyat demişti. Tırnakları yaptırmıyorum ama dimi? Demişti.
Brisa idid9393 benim de bugün regl günüm olması gerekiyordu ben de altı gün önce öğrendim hamile Olduğumu. Bugün kan verdim beta değeri için daha sonucu çıkmadı. Günlerimiz aynı :)
idid9393 Nilayy95 teşekkür ederim ama ya ben geçen ay gebelik olmayınca bu aydan da umudu kesmiştim :) biraz modum düzelsin diye yaptırmıştım 😌 şansıma böyle oldu yenisi olmayacak zaten dikkat ederim çünkü 😇
idid9393 Brisa çıkınca yazın inşallah güzeldir değer 😌🙏🏻 yarın sabah vereceğim 3. Gün olacak bakalım hayırlı haberle inşallah
idid9393 Fatma_cay14 2 güne 2 kat artış diyorlar ama bilmiyorum benim de pazartesi 34 tü beta, bugün 206 çıktı. İlk gebeliğimde gecikmenin 4. Günü 1900 le öğrenmiştim normalde bat 19 du dündü yani