Mlksde Hiç bir belirtim yok ne zaman dogurcam çok merak ediyorum bide kızım bugün dogmassa balık burcu olucak yarından itibaren 😄
Enesvezeynebinannesi Mlksde bugün tam 40 olduk.bendede henüz birşey yok 😔 artık doğurmak istiyorum…biçok şey deniyorum ama yok 🥺 haftada 2 kez kontrole gidiyorum devlet takipliyim.alttan muayene oldunuz mu hiç ?
Kursatsmommy Mlksde 39+4 üm balık olmasın diye çok mücadele verdim ama oglusum kendi isteğini seçti yine 😂😂 beklemedeyiz hala bir gelişme yok doguramadıkca beni bi stres basıyor
gezentianne Mlksde Beş sene önce oglum da 18 subat gösteriyordu 25 subatta 41 haftada doğarak balık oldu🤣
Arven09 Merhaba ben de 39+1 le bekliyorum. Kızımın hiç gelesi yok. Devlete takipliyim ebe 41 e kadar bekleriz dedi. Özellikle 39 ve sonrası kontrol sıklığınız arttı mı yoksa benim gibi haftada 1 mi 🙃
Enesvezeynebinannesi Arven09 bende devlet takipliyim.Tam 40 olduk bugün.haftada 2 kez çağırıdyor artık.
Mlksde Arven09 Merhaba bende devlet takipliyim benimde haftada bir kere kontrol ama en son 36 haftalıkken gitmiştim 2 buçuk yaşında oğlum var birakcak kimse yok biraz zor oluyo kontrole gitmek ama bebeğimin hareketleri çok iyi ama yarın randevum var bakalm neler olucak☺️
Arven09 Bu arada severek takip ettiğim bir astrolog var. Bugün 13.00’ten itibaren balık burcu başlıyormuş. 😇
Mlksde Enesvezeynebinannesi Merhaba en son 36 haftada gittim şuan 40+3 yarın tekrar gidicem bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde alttan muayene olmamıştım ama bunda olur mu bilmiyorum yarın herhalde öğrenirim 🌸
Mlksde Kursatsmommy valla al bendende o kadar bugün son şansım 12 ye kadar dogmassa malesef balık olucak 😄
Mlksde rozamomy Desene aynı kaderimiz hiç sevmediğim insanların burçları hep balık hiç istemiyodum balık burcu olmasını bakalm akşam 12 ye kadar vaktim var 😂
2minnakannesi0 Mlksde 40+5 olduk 3 cm açıklık varmış ama başka hiç biseyim yok bugün tekrar kontrol var bakalım ne diyecek doktor eger gelmezse fitille doğumu başlatalım demişti
Mlksde 2minnakannesi0 Ya bu bebeler niye bu kadar bekliyo herkesin 40 ı geçiyo ama ortada hiç belirti yok kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum 😄😄
mycuppycake Selamlar, YouTube da “activating labor” videoları varmış onları bir deneyebilirsiniz, çok kısa süreler içinde doğuma gitmişler yorum yapanlar. Sağlıkla kolaylıkla doğum yapalım inşallah ☺️🙏🏻
mycuppycake Mlksde Ay bana da kız erken gelir diyip durdular heralde Kova olacak diyordum bi baktım Balık oluvermiş tarih 😄🙈
Mlksde mycuppycake Aynen bende kız diye dedim tarihinden önce doğar kova olur sevindim ama maalesef mutluluğum bugün son buldu😄
Rabiaa3404 Mlksde herkes benle aynı dusuncedeymis bende kova olsun isterdim tam 40 oldum gelmedi balık olacak artik😂
Mlksde thingma valla 3 dakikada bir tuvalete gidiyorum afedersin herhalde kanaldadir bakalm yarın randevum var belli olur herşey 🤗
Enesvezeynebinannesi Mlksde ben artık yarın kendim sorup isteyeceğim doktordan.hiç bakılmadı bi baksınlar ne durumda.belki muayene uyarır rahmi açılmada olur 🤲