Merve8155 Bernaydiii bazen yumurtlamanin 10.gununde cikiyor ama ben 2 gun surdu yumurtlama 3.gun catladi suan negatif testlerim yumurtlamamin 9.gunu
Semy1991 Merve8155 canım ben 12 .gün ağrılarım ve hafif lekelenmem olunca öğrendim test yaptım poztifi çıktı akşama acile gittim çok kötü hasta gibiydim orda hcg bakıldı 3000 civarı cikti
Merve8155 Semy1991 tesekkur ederim benim bugun yumurtlamanin 9.gunu ne kadar daha beklemeliyim test icin
Semy1991 Kubusnn evet canım bende çok şaşırdım dedik acaba iğneden önce mi hamile kaldim.yani orasını çözemedim bir türlü.zaten bir hafta çok ağrılarım oldu sürekli yattım en son leke gelince acile gittim.test yapmıştım ama umudum yoktu
Kubusnn Semy1991 ilk defa sizden duydum 3000 dediğiniz betada kesede görünür haftasıda 4-5 vardır bence kesinlikle öncesi gibi yani bilemiyorum da
Merve8155 Mrvsmt2502 bende yumurtlamanin 9.gunundeyim 2 gun surdu 3.gun catladi yani 13.gun suana kadar yaptiklarim negatif cikti .bat 24.ne zaman yapmaliyim test
Semy1991 Kubusnn ben de o zaman pek önemsemedim çünkü öncesinde düşüğüm vardı yine düşer diye korktum ama doktora gittiğimde 6 haftalık dedi son adet tarihine göre yani hemen kese gorunmedi
Merve8155 Mrvsmt2502 ay onada cok var zaten o gun adet gunum oluyor canim ben yarin yaparim 10.gunde yoksa adeti beklerim