Merryy Esba2019 canım sen ne zaman gördün bebeğini peki alttan mı bakıldı yoksa karından mı bende keseyi gördüm karından ama bebeği göremedim daha 6+2 yim şuanda
Esba2019 Merryy Canım ben bebeği 6+4 de normal usg ile gördüm sen hiç korkma Allahın izniyle hiç birşey olmaz görürsün bebeğini😊 bak ben 28 oldum bile şükürler olsun
Merryy Esba2019 inşallah canım insan biran önce görüp kalp atışını dinlemek istiyor en kısa zamanda bende duyarım içim rahatlar allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻
mrsdoruk Mzgn sıkıntılı bir şey değil canım benimde hamile kaldığım ilk zaman doktor rahim ters ama bebekle beraber dönecektir zamanla dedi
Esba2019 Merryy İnşallah duyarsın canım dualarım seninle sen hiç üzülüp strese girme annesi bak bebek de etkilenir 😊😊
Merryy Esba2019 canım duan kabul oldu çok şükür kalp atışını duydum bugün allahım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah 😍
Esba2019 Merryy Ayy canıımmm çok sevindim valla her namazda dua ettim çok şükür amin canım inşallah o günleri de görürsünüz Rabbim size bağışlasın evladınızı 😍😍❤
Wicca Mzgn Benimde rahmim ters.. İlk doğumumu normal yaptım.. Sorun olmadığı sürece, Herkesten farklı olmak güzel 👍🏻